Menu

Referat: Vigtig sejr

image
28. marts 2024 kl. 18:38
En særdeles vigtig sejr i dag, da vi hjemme på Tingbjerg Ground besejrede Gørslev 2-0 på mål af Mads Hashiba og Jabar Sharza. En sejr, der kom i hus på bl.a. god fight, god energi og gode redninger af Lucas Chang-Andersen.

Det var Gørslev, der startede kampen bedst. Og efter bare 16 sekunders spil var de kommet frem til deres første chance, men afslutningen sad lige på Chang.

De første 10 minutter af kampen stod der Gørslev på det meste, men nogle store chancer blev det ikke til udeholdet. Langsomt begyndte vi at få overtaget i kampen, og de næste 15-20 minutter foregik det meste af spillet på Gørslevs banehalvdel.

Vi var da også tæt på at komme foran et par gange. I det 18. minut fik Ali Shah erobret bolden og han kunne spille den ud til en fri Mican Atici. Mican skød på mål, men måtte se keeperen parere afslutningen. 4-5 minutter senere var det Casper Neerborgs tur. Han svingede venstrebenet fra kanten af feltet, men igen fik Gørslevs målmand reddet.

Målmanden napper Neerborgs forsøg (Foto: Thomas Løser)

1. halvlegs sidste afslutning kom i det 31. minut. Her spillede Gørslev sig frem til et skud fra kanten af feltet, men Chang fik skubbet Niclas Thaulows forsøg ud til hjørne.

De sidste 10 minutter af 1. halvleg var en lidt rodet affære.

I 2. halvleg skiftede vi Nicholas Marfelt ud, og det betød, at Mads Hashiba skulle over og spille venstre wingback i stedet for at være på den centrale midtbane. Det skulle vise sig at være en god idé.

For i det 55. minut viste Ashab Mukudajev sin styrke og fik erobret bolden og sendt den videre til Mican. Mican fik de rigtige løb foran sig og kunne komme frem til et forholdsvist frit skud fra kanten af feltet. Målmanden kunne kun parere afslutningen og på returen var Hashiba klar til at sende bolden i det tomme mål. 1-0 til os og stor jubel blandt størstedelen af de 640 tilskuere.

Hashiba bringer os foran 1-0 (Foto: Thomas Løser)

Efter målet kom Gørslev bedre med i kampen og det var tæt på, at Gørslev fik udlignet. Først manglede en Gørslev-spiller lige en skostørrelse eller to for at nå frem til indlægget og et par minutter senere måtte Chang hive en pragtredning ud af ærmet. På returen ramte Gørslev stolpen. Derudover havde gæsterne også en god omstillingsmulighed, men igen blev de den lille i duellen med Chang.

I denne periode var vi dog ikke langt fra at komme på 2-0. Mican forsøgte sig med en stille og rolig inderside fra 17-18 meters afstand. Desværre måtte han se bolden ramme stolpen.

Efterhånden som vi nærmede os de 90 minutter smed Gørslev flere og flere spillere frem. Det var tæt på at give pote i det 88. minut. Her fik de afsluttede to gange, men vi fik blokeret begge gange. Omvendt havde vi omstillingsmulighed, da der var rigtig meget plads i Gørslev bagerste geledder.

En af disse omstillinger resulterede i et frispark begået af gæsternes Magnus Kjeldsen på kanten af feltet. Dommer Kasper Madsen hev det gule kort op af lommen, og da det var det andet i kampen til Kjeldsen måtte han forlade banen. Gørslev skulle derfor spille overtiden med en mand i undertal.

På frisparket forsøgte Mican sig og det blev også til en farlig afslutning, der så ud til at gå under muren. Men lange fingre fra Gørslevs keeper forhindrede en 2-0 scoring. Det havde ellers lunet, da der helt sikkert blev bidt negle på tribunen.

En træt Jabar har lige gjort det til 2-0 (Foto: Thomas Løser)

Heldigt for neglene, så lykkedes det at komme foran 2-0 i det femte overtidsminut. Her blev Jabar spillet helt fri af Mican. Jabar forsøgte at komme uden om målmanden, men kræfterne var simpelthen ved at løbe tør. Husk på, at han for to dage siden havde spillet VM-kvalkamp for Afghanistan i Indien. Men han kom uden om keeperen og også forbi en forsvarsspiller og kunne score til slutstillingen 2-0 til stor forløsning for de fleste på Tingbjerg Ground. Ikke lang tid efter lød fløjten for sidste gang.

En meget vigtig sejr, da Sundby, Glostrup og Frederikssund også alle vandt denne torsdag. Man kunne da også mærke glæden hos spillerne, fansene og trænerne. Og efter tre uafgjorte kampe i streg, så var det dejligt at høre spillerne synge sejrssang igen.

Det håber vi også på, at de kan gøre igen på mandag den 1. april, når vi gæster Roskilde. Her fløjtes opgøret mod KFUM Roskilde i gang kl. 13.30. Husk at tilmelde dig Supporternes bustur til blot 120 kr. (inkl. entré på 50 kr.), så spillerne får maksimal støtte.