Menu

Referat: Blandet følelse

image
23. marts 2024 kl. 17:35
Den stod på blandet vejr med regn, hagl, blæst, sol og ingen blæst i dagens kamp hjemme mod Tårnby FF. Og efter kampen stod man også med en blandet følelse mht. kampens udfald. Vi var på vej til en sejr, men kort før tid fik gæsterne udlignet på et lykketræf til slutstillingen 1-1. Søren Sørensen scorede vores enlige mål.

De første 10-15 minutter af kampen havde ingen af holdene rigtig overtaget. Men vi begyndte langsomt at få mere og mere spil. Sammen med spillet kom også chancerne. Den første tilfaldt Mads Hashiba, der fra kanten af feltet forsøgte at dreje bolden over i det lange hjørne. Desværre måtte han se bolden gå en halv meter forbi mål.

I det 17. minut var vi tæt på at komme foran. Nicholas Marfelt kom glimrende til baglinjen, hvor han slog et perfekt indlæg til bagerste stolpe. Her stod Ashab Mukudajev klar til at heade på mål, men han fik headet forbi kassen.

Små 10 minutter senere var Ashab igen tæt på. Igen var det Marfelt, som lagde bolden ind i feltet. Her fik Ashab givet bolden masser af kraft med sit hovedstød. Målmanden kom dog ned og fik pareret til hjørne.

To hovedstød af Ashab Mukudajev

Vi kom frem til flere gode afslutninger i 1. halvleg, men desværre ingen mål. Et par minutter inden pausefløjtet kom gæsterne frem til deres første chance, men Simon Schultz fik sparket lige på Lucas Chang-Andersen.

Stillingen var derfor 0-0 efter de første 45 minutter, men vi var overbevist om, at fortsatte vi vores spil, så skulle målet nok komme.

Tårnby FF kom bedre i 2. halvleg og kom også frem til afslutninger. Den bedste af disse var i det 58. minut, hvor Lasse Brandt Hansen på flot vis tog bolden ned, inden han bankede bolden mod mål. Chang valgte at blive stående og det viste sig at være en god idé, da han fik blokeret afslutningen.

Ikke længe efter Brandts afslutning fik vi hjørnespark i den anden ende. Oskar Tranberg lagde bolden flot ind i feltet og her kunne en helt fri Søren Sørensen header os foran 1-0. Debutscoring og massiv jubel hos de mere størstedelen af de 902 tilskuere.

Søren Sørensen scorer i sin debut og bringer os foran 1-0

Fem minutter senere var vi tæt på komme foran 2-0. Først var Elliott Wikström tæt på i feltet og på returen bankede Marfelt til bolden, som dog røg ud til indkast.

Tårnby FF var mere og mere på bolden og 20 minutter før tid var de tæt på en udligning ved Lasse Brandt, men han fik headet lige på Chang. I den anden ende havde vi også vores muligheder, bl.a. til Ashab og Asger Møller Olsen. Men begge måtte se deres forsøg blive afrettet af Tårnby FF-spillere.

Der blev selvfølgelig bidt negle, men vi stod godt i mod og fik afvist gang på gang. Men i det 87. minut stod en Tårnby FF-spiller ved kanten af feltet, hvor han flugtede til bolden og kunne se den gå imellem med- og modspillere og i mål. Et rent lykketræf af TFF og en situation, hvor flere nok også vil mene, at der var frispark til os i duellen lige inden målet.

Men intet frispark og i stedet for et udlignende mål til gæsterne. Det skulle blive kampens sidste scoring og det hele endte 1-1.

Tårnby udligner på et lykketræf kort før tid

Og selvfølgelig er vi alle sammen skuffede over kampens resultat, for vi havde fortjent sejren. Men ingen grund til at hænge med mulen, for taget i betragtning af, at vi gav debut til hele ni spillere i dag, så var det en fantastisk og disciplineret indsats samt god vilje og gejst. Dette kommer til at give os rigtig mange point. Så skuffet over kampens resultat, men tilfreds med indsatsen og attituden - så en omgang blandet saft fra Rynkeby!

Og forhåbentlig bliver det til tre af slagsen allerede, når vi skærtorsdag den 28. marts kl. 14 hjemme i Tingbjerg møder Gørslev.