Menu

Optakt: Topkamp i Tingbjerg

image
27. marts 2024 kl. 18:32
I morgen gælder det nr. 2 mod nr. 3, når vi hjemme på Tingbjerg tager imod Gørslev. Her går vi benhårdt efter de tre point samt revanche mod Gørslev.

Både vi og Gørslev var på vej mod de tre point i weekenden, men måtte begge nøjes med det ene point efter modstanderne udlignede i slutningen af kampen. Det er derfor to hold, der rigtig gerne vil have en sejr i morgen.

Men det bliver ikke nemt, da Gørslev er et meget fysisk og energisk hold. Vi havde heller ikke forventet andet, når nu de har Michael Jørgensen - den tidligere hveps - som cheftræner.

Men vi håber igen på, at der kommer rigtig mange hvepse og agerer 12. mand, så vi får fyldt påskekurven op med tre point.

 

Praktisk info
Vil du vide noget om parkering, entrépriser og meget mere, så klik her.

Skulle du være forhindret i at komme ud til Tingbjerg Ground for at overvære kampen, så fortvivl ej. Vi er klar med liveopdateringer på X (tidligere Twitter) samt livestreaming via appen VEO Live.

 

Interview: Ashab Mukudajev
Vi har talt med angriberen Ashab Mukudajev, der i vinterpausen har skiftet Allerød ud med Brønshøj. Vi har talt om den første tid i Brønshøj, debuten i lørdags og kampen i morgen.

Når ikke du render rundt og spiller fodbold i Brønshøj, hvad får du så tiden til at gå med?

"Jeg arbejder fuldtid med noget kundeservice, salg og lidt forskelligt for et firma på Amager. Så bruger jeg en del tid med venner og lidt fitness og styrkerum her og der."

Du kom til i vinterpausen fra Allerød. Hvordan har du oplevet forskellen på Allerød og Brønshøj?

"Jeg har oplevet at være kommet ud til en klub, hvor der er rigtig mange, der bakker op omkring projektet. Der er en masse passionerede mennesker, og det smitter selvfølgelig af. Man kommer ud til en del mennesker, der gerne vil se én. Man møder en masse ude i klubben, som er med til at hjælpe én."

"Så har vi en stor trup, hvor der er rigtig mange, der gerne vil vise sig frem og spille. Og jeg synes niveauet har været rigtig godt i Brønshøj og samtidig er her søde og rare folk."

Du fik din debut i lørdags mod Tårnby FF. Hvad var der for en oplevelse?

"Der skulle lige gå en 5-10 minutter før jeg var rigtig til stede. Jeg var sindssyg positiv og glad. Jeg har svært ved lige at sætte ord på, hvad der gik igennem én i starten. Man skulle i hvert fald lige finde sig selv, så det var superfedt."

På torsdag gælder det Gørslev. Hvad kender du til klubben?

"Sammen med Allerød mødte jeg dem i efteråret. Det var en svær kamp. De spillede supergodt og vi blev presset i bund. Vi var egentlig tilfredse med kampens udfald (kampen endte 2-2, red.) på trods af, at de scorer til sidst. Jeg kan også huske, at jeg brændte et straffespark, men scorede på returen mod dem."

Hvilken slags kamp bliver det mod Gørslev?

"I kampen i morgen skal vi revanchere weekendens resultat. Vi havde håbet på, at vi kunne give fansene en sejr ift. det fremmøde og setup, der var. Det var en superfed kulisse, så det var ærgerligt ikke at kunne tage sejren. Vi spiller en supergod 1. halvleg og halter lidt i 2. halvleg. Men jeg håber, at vi kan give fansene et rigtig godt resultat."

 

Seneste kamp
I lørdags begyndte foråret, da vi tog imod Tårnby FF foran 950 tilskuere på Tingbjerg Ground. Her var det lidt rodet de første 10 minutter, men langsomt begyndte vi at finde rytmen. Det gav også to gode chancer til Ashab - begge på hovedstød - men ingen af forsøgene gik desværre i mål.

1. halvleg sluttede målløst, men efter en times spil slog Oskar Tranberg et perfekt hjørnespark, som fandt en helt fri Søren Sørensen. Her kunne debutanten heade bolden i mål og jublen brød løs på Tingbjerg Ground.


Søren Sørensen header os foran mod Tårnby FF

Efter målet gik vi dog lidt i stå og Tårnby FF fik overtaget. De kom frem til nogle store chancer, men Lucas Chang-Andersen kom i vejen. Omvendt fik vi nogle omstillinger, som vi dog ikke fik udnyttet.

Vi var på vej mod sejren, men tre minutter før tid fik gæsterne udlignet. Bolden blev headet ud omkring kanten af feltet. Her flugtede Peter Hjulmand til bolden og kunne se bolden gå forbi både venner og fjender og i mål til slutstillingen 1-1.

Et ærgerligt pointtab. Men tager vi de positive briller på, så spiller vi ca. 70 gode minutter og skaber en del chancer. Nu skal de bare puttes ind.

Peter Hjulmand udligner for Tårnby FF

 

Modstanderen
Gørslev begyndte - ligesom os - forårssæsonen i lørdags på hjemmebane. Her tog de imod Allerød, og det var en kamp, som mange nok troede var afgjort efter de første 45 minutter.

For fra det 39. til det 45. minut fik Gørslev scorede hele tre gange ved Niclas Thaulow, Casper Grummegaard og et selvmål. Et stærk slutning på 1. halvleg af hjemmeholdet.

Men Allerød var ikke klar til at give op. De fik reduceret til både 3-1 og 3-2 ved Niklas Skou efter hhv. 50 og 55 minutter. Og i overtiden kom udligningen, da Lorenzo Di Gregorio fuldendte comebacket for Allerød.

Vi mødte Gørslev i efteråret på udebane. Hjemmeholdet fik bragt sig foran 2-0 efter en halv times spil. Vi fik dog hurtigt reduceret i begyndelsen af 2. halvleg, og havde en rigtig god periode. Gørslev fik dog udnyttet et dumt boldtab og lukkede kampen med deres scoring til 3-1. Dette nederlag skal revancheres.

Og her kan man passende kigge på kampen mod Gørslev sidst de gæstede Tingbjerg Ground. Her tog vi nemlig en 3-1 sejr tilbage i oktober 2022 - se videosammendrag nedenunder. Vi håber selvfølgelig på en gentagelse.

Der er selvfølgelig sket meget med Gørslev siden hjemmekampen i efteråret 2022. De har fået nogle rigtig gode spillere, bl.a. Hermansen-brødrene fra FC Roskilde, så skal man ikke undervurdere den energi, som cheftræner Michael Jørgensen kommer med. Det smitter helt klart af på holdet.

Men spiller vi vores eget spil og tror på egne evner, så bliver det også til forårets første sejr.

 

Karantæner
Gørslev må undvære deres nye mand - Altay Berk - der fik gult kort i kampen mod Allerød og dermed krydsede karantænegrænsen på 52 point og skal afsone en spilledags karantæne.

 

Dommertrio
Manden med fløjten bliver Kasper Madsen. På sidelinjerne står Andreas Guldbæk Olsen og Jakob Schoppe klar til at assistere med flagene.

Luk