Menu

Referat: U23 napper tophold

image
30. marts 2024 kl. 20:45
En stærk præstation af U23-holdet gav i dag en 3-2 sejr ude mod topholdet Frem på Valby Stadion. Her var det ikke til at se, at det var top mod bund. Nicolai Jantzen, Bertram Lynge Kjær og Jamal Leopaldro scorede målene.

Vi fik en drømmestart, da Alfred Olsens afslutning blev rettet af og endte hos Nicolai Jantzen. Her tog Jantzen et par træk, inden han køligt sendte bolden bag en chanceløs Lucas Poulsen i Frem-målet. 1-0 til os.

De første 15 minutter var vi rigtig gode, men et par dumme boldtab satte gang i Frem, og i det 16 minut fik hjemmeholdet udlignet efter et hjørnespark. Her endte bolden hos Frems farligste og bedste mand i dagens opgør - Marcus Teglers - der ved bagerste stolpe kunne udligne til 1-1.

Otte minutter senere fik Frem bolden i målet igen, men dommerens arm strakte sig i vejret og dømte offside. En korrekt beslutning, så vidt vi kunne bedømme det fra vores plads på tribunen.

Fra Frem-scoringen og frem til kort tid før pausen var værterne mest på bolden. Dette resulterede bl.a. i en kæmpechance til Jakob Klitsgaard, men helt fri foran feltet fik han sendt bolden forbi mål.

I slutningen af 2. halvleg fik vi lidt bedre fat igen, og her forsøgte bl.a. Mamadou Bah sig. Han måtte dog se bolden blive blokeret ud til hjørne. Det hjørnespark fik Frem sendt ud til Bjørn Krogh, som med et fantastisk indlæg fandt forsvarsmakker Bertrams pandebrask. Her fik Bertram styret bolden mod mål og vi kunne gå til pausen med en 2-1 føring.

Interviews med spillere og cheftrænere samt højdepunkter fra kampen

Vi kom rigtig godt ud til 2. halvleg, hvor Nikolaj Andonovski var tæt på at bringe os foran 3-1. Her dumpede bolden ned til ham i feltet, men han fik sendt kuglen over mål. Ellers godt spil af Hibabu Lilala, der kom flot til baglinjen og fik sendt bolden ind i feltet.

Men fire minutter senere kom 3-1 målet. Alfred Olsen fik erobret bolden på Frems banehalvdel og spillede den ud til Andonovski, som spillede bolden ind til en fri Jamal Leopaldro. Her svigtede Jamal ikke og scorede sikkert i det tomme mål.

Med lidt over 20 minutter tilbage af kampen fik Frem reduceret. Endnu engang var det ved Teglers, der modtog bolden i venstre side. Efter en flot solotur uden om 2-3 hvepse kunne han sparke bolden forbi en chanceløs Sebastian Klausen og i mål til stillingen. Stillingen var nu 3-2 i vores favør.

Frem pressede på for en udligning, hvilket gav os omstillingsmuligheder. En bold blev sendt frem mod Jantzen, der tog bolden flot ned og stak i løb mod mål. Han løb uden om målmanden, der fik ram på Jantzen. Jantzen mistede balancen, men holdt sig på benene. Desværre kom en Frem-spiller tilbage og fik blokeret. Der blev råbt på straffe fra sidelinjen, men dommerens fløjte forblev tavs.

Frem var farlige hver gang Teglers havde bolden, men Klausen havde godt styr på ham. Først med en fodparade i det 78. minut og igen otte minutter senere, da Klausen gjorde sig bred og forhindrede en friløber til Teglers i at blive til en scoring.

Mellem de Teglers-afslutning ville Alfred også forsøge sig. Vi kombinerede os flot igennem Frems defensiv og bolden endte hos Alfred, der hamrede til kuglen. Desværre for ham ramte bolden stolpen.

I dommerens overtid blev vi reduceret til først 10 mand, da Amar Abdallah fik gult kort, og to minutter senere indkasserede Mamadou også et gult kort. Vi sluttede derfor kampen med ni mand på banen.

Der blev selvfølgelig bidt lidt negle, og der blev virkelig bidt igennem i det 93. minut, da Frem smed bolden ind i feltet og bolden blev headet på overliggeren. Neglene overlevede dog, da der efter seks minutters overtid blev fløjtet af.

En rigtig god præstation af U23-holdet mod rækkens førerhold. Det var da også en flok glade spillere og trænere, som vi talte med efter kampen. Nu venter så et par dages hvilke, inden det gælder forårets anden kamp, når Østerbro gæster kunsten i Tingbjerg på tirsdag den 2. april kl. 19.