Menu

Tidligere Superliga-spiller til Hvepsene

image Foto: Haderslevspuls.dk
16. januar 2022 kl. 17:04
Brønshøj henter 27-årige Nicholas Marfelt. Marfelt har senest spillet i HB Køge i 1. division, men har en del Superliga-kampe på CV’et samt kampe i den hollandske Æresdivision.

- Det er et kæmpescoop, at vi har kunne tiltrække en spiller som Marfelt. Vi havde en god snak, og han fandt vores 1,5 års plan for vores førstehold tiltalende, siger sportschef Thomas Ibsen.

Marfelt har fået sin fodboldopdragelse i FC Nordsjælland og Hvidovre. Hos sidstnævnte blev det også til debut for førstehold, inden turen gik til FC Helsingør. Her gjorde Marfelt det så godt, at han et halvt år senere skiftede til Sønderjyske i Superligaen. I alt blev det til 62 Superliga-kampe for sønderjyderne.

- Marfelt er en ekstrem kraftfuld spiller med god fysik, stor løbekapacitet, lynhurtig, et godt touch og et godt venstreben. Han kommer med masser af erfaring fra en højere hylde og kan derfor gå ind og dække flere pladser. Han vil også få ansvar fra dag 1 og kommer til at kunne bidrage både på og uden for banen, slutter sportschefen.

Udover kampe i Superligaen har Marfelt også spillet syv kampe i den hollandske Æresdivision - de fleste fra start - da han i vinteren 2018 blev lejet ud for et halvt år til Sparta Rotterdam.

I sommeren 2020 skiftede han til HB Køge i 1. division, hvor det blev til 20 kampe for Svanerne.

Du kan se Marfelt og de andre hvepse i aktion, når vi på lørdag den 22. januar kl. 13.30 spillere vinterens første træningskamp mod Karlslunde fra 3. division. Kampen spilles på kunsten i Tingbjerg.

Luk