Menu

Spændende tilgange

image De fire tilgange (fra venstre af): Michael Lumb, Aleksandar Lazarevic, Mads Walter og Malik Ait Ahmed (Fotos: Thomas Løser)
02. juli 2023 kl. 10:00
Der er lavet aftaler med fire spændende spillere til den kommende sæson. To spillere fra Holbæk, én fra Avarta og én fra VB 1968.

Michael Lumb har senest været i Holbæk, som netop er rykket op i 3. division. Lumb har over 200 Superliga-kampe på CV’et og har betrådt græsbaner i Bundesligaen, Æresdivisionen og den bedste russiske liga. Det er også blevet til to landskampe for Danmark.

Sportschef Thomas Ibsen udtaler følgende om tilgangen af Michael Lumb: ”Lumb har vi kunne følge på tæt hold gennem hele foråret, hvor han har været bedste mand for Holbæk som leder på den centrale midtbane. Han er en kæmpe leder, som vil løfte vores hold helt enormt.”


Lumb i kamp for Holbæk (Foto: Thomas Løser)

Aleksandar Lazarevic er velkendt i Brønshøj Boldklub, og har været hos os før. I alt har Aleks spillet 90 kampe og scoret 21 mål i den sort-gule trøje. Lazarevic har ligesom Lumb senest spillet i Holbæk. Aleks er altid god for masser af energi og power, og som sportschef Thomas Ibsen siger: ”Lazarevic kender vi alle og ved hvad han står for.”


Lazarevic i aktion for Brønshøj i 2020 (Foto: Thomas Løser)

Fra en anden oprykker - Avarta - får vi tilgang af 26-årige Mads Walter. Walter har masser af erfaring med ca. 100 divisionskampe. Walter har tilbragt lidt over fire år - med en lille afstikker til FA 2000 - i Avarta, hvor han har været en af holdets drivende kræfter. ”Mads Walter kommer fra en god sæson hos Avarta, hvor han endte som topscorer. Han kommer med fart, aggressivitet og er god til at udfordre mand mod mand”, siger sportschef Thomas Ibsen.

Mads Walter i Espelunden mod Brønshøj (Foto: Thomas Løser)

Den fjerde tilgang er en spiller, der i begyndelsen af sine teenageår spillede i Brønshøj. Malik Ait Ahmed var en del af vores dygtige U15-hold, og vi kan godt huske Maliks stærke venstreben. Malik har senest været i VB 1968, men tørnede i efteråret ud for GVI, hvor han var deres topscorer med syv mål. ”Malik er en spændende ung spiller som også fra start vil presse sig på til startopstillingen, og som vi glæder os til at arbejde med”, fortæller sportschefen.


Malik for Brønshøj U15 i efteråret 2017 (Foto: Thomas Løser)

Du kan se alle fire spillere nærmere an, når træningen for førsteholdet begynder onsdag den 12. juli kl. 16.30.

Der arbejdes på at skaffe yderligere tilgange, så hold øje med hjemmesiden og på de sociale medier for opdateringer mht. spillertruppen.

Luk