Menu

Skøn søndagssejr

image
21. august 2022 kl. 19:53
Vi var flyvende i dag, da vi vandt 6-1 over Greve på Tingbjerg Ground. Mathias Veltz lavede sit tredje hattrick for klubben, Oskar Tranberg scorede et sjældent mål, Nicolai Jægergaard scorede sit første BB-mål og den sidste scoring var et selvmål af Greves Victor Balling.

Inden førsteholdets kamp havde vores dygtige U14-piger været i aktion. Her mødte de FB og vandt 1-0. Sejren skulle nok have været større. Men alle de mål, som pigerne ikke fik scoret, dem fik vores førstehold banket i nettet.

Vi var tæt på at få en fantastisk start efter 18-19 sekunders spil. Veltz blev spillet helt fri i dybden, men alene med målmanden fik han sparket i sidenettet.

Til gengæld var Veltz iskold, da han fire minutter senere fik endnu en friløber. Denne gang var det Suhr, som spillede ham fri. Og med et tjip fik Veltz sendt bolden over målmanden og i kassen. 1-0.

Kampen var mindre end syv minutter gammel, da Veltz fik sin tredje store mulighed. Denne gang var det et fladt indlæg af Nicholas Marfelt, men Veltz fik slet ikke ram på bolden. Det gjorde Matin Husaini dog, men han måtte se sin afslutning blive blokeret til hjørnespark.

Men det skulle blive endnu bedre. For i det 9. minut fik Greves målmand bokset bolden lige ud til Oskar Tranberg. Med en flot helflugter fik Tranberg banket bolden i kassen. 2-0.

Greve fik lidt bedre fat og havde et par farlige indlæg og muligheder. Tættest på en scoring for Greve var Simon Nielsen. Han fik kæmpet sig foran Otto Dupont, men sendte bolden lige forbi mål.

Veltz var en konstant trussel i feltet og fik yderligere to gode muligheder for at komme på tavlen. Først efter forarbejde fra Orbe, hvor returen røg ud til Veltz. Men her kom en Greve-spiller på tværs i sidste øjeblik. Dernæst efter forarbejde fra Marfelt, men afleveringen blev lidt for hård, og så manglede Veltz en skostørrelse eller to.

Vi havde mulighederne for at være foran med 3-4 mål allerede efter 27 minutter, derfor var det lidt surt, at Greve fik reduceret i det 28. minut. En Greve-spiller fik fat i bolden på sidelinjen og han kunne finde en helt fri Anton Barlach, som fik headet bolden i mål. 2-1.

Men vi var heldigvis ikke færdige med at få netmaskerne til at blafre. Jægergaard modtog bolden og spillede den ud til Veltz. Her kunne Veltz selv havde afsluttet, men han viste stort overblik og spillede bolden tilbage til Jægergaard. Jægergaard skulle bare sætte en inderside på for at score i et tomt mål. 3-1.

Det var ikke meget vores målmand Frederik Rej-Rosenqvist skulle i aktion. To gange var det dog tæt på friløbere til Greve, men begge gang var Frederik vågen, kom ud og fik sparket bolden væk.

I 1. halvlegs overtid brød jublen igen løs på Tingbjerg Ground. Vi gjorde lige hvad der passede os med Greves defensiv, og det endte med et fladt indlæg af Marfelt ind til Veltz. Her skulle Veltz bare sætte indersiden på og så var han dobbelt målscorer. 4-1, og netop den type oplæg og mål har vi allerede set 2-3 gange denne sæson.

Greve virkede forståeligt nok modløse i 2. halvleg og gassen var gået af ballonen. Vi fortsatte med at dominere og 10 minutter inde i 2. halvleg var der mål igen. Nicolai Grassi sendte en perfekt bold - endda med højrebenet - ind i feltet. Her fandt Veltz rummet mellem to Greve-spillere og headede på flot vis bolden i mål. Hattrick af Veltz og 5-1 til os.

Efter scoringen var det tid til en debutant, da Simon Vejlgaard fik sine første officielle minutter i hvepsetrøjen. Simon gjorde det godt nede i det centrale forsvar, hvor han tog sig af det, der kom.

Bedst som man troede, at det ikke kunne blive værre for Greve, så fik de også lavet selvmål. Jægergaard sendte et hjørnespark ind i det lille felt. Her ramte bolden en uheldig Victor Balling, som kunne se bolden gå i eget net. 6-1.

Vi skiftede tre mand, som var sultne efter at vise sig frem. Især de to offensive kræfter Rasmus Rønne og Jannik Mayhöfer skabte problemer for Greve, men ikke flere scoringer.

Greve burde nok også være reduceret til 10 mand i det 77. minut, da Tobias Siig havde lidt for godt fat i Jeppe Orbes trøje for at forhindre en friløber. Men dommeren vinkede afvisende.

Greve havde til sidst et par fine forsøg for at reducere, men hverken Simon Nielsen eller Victor Balling kunne få kuglen inden for rammen.

Stort set lige, da stadionuret ramte 90 minutter, fløjtede dommeren kampen af og jublen kunne bryde løs. Der var store smil hos spillere, trænere, ledere og fans, da de sammen jublede over sejren efter kampen. Og hvor var det fantastisk med 540 tilskuere. I kunne virkelig høres.

Forhåbentlig er dette starten på en ny stime og det bliver spændende om den fortsætter på fredag den 26. august kl. 18.15. Her venter oprykkerne fra Gørslev på udebane. Oprykkerne har gjort det ganske godt i deres første sæson i Danmarksserien og det bliver ikke nemt.

Vi ved, at Supporterne arrangerer bustur til Gørslev. Skynd dig at tilmelde dig, så spillerne får den bedst mulige støtte.