Menu

U21-T i nederlag til Bk Skjold

image Kampens spiller Kevin Del Pino, efter en solid indsat med og uden bold
30. august 2023 kl. 15:43
Et meget ungt U21 hold måtte i mandags desværre se sig besejret af et mere modent Skjold hold. Gæsterne havde på dagen flere DS spillere med i deres startopstilling
U21 hvepsene tog mandag aften imod Bk Skjold. Hvepsene fik en god start på kampen og kom foran på to flotte scoringer af Kaj Bello og Kwadwo Boateng. Desværre fik gæsterne reduceret lige inde pausen, på et lidt dumt mål hvor man i flere omgange ikke fik clearet bolden ordentligt inde i feltet.
Efter pausen kom Skjold ud som lyn og torden og samtidig mistede værterne for meget kvalitet I spillet og pludselig fik gæsterne både udlignet og bragt sig foran med 3-2 og 4-2. Hvepsene kom bedre med i den sidste del af 2. halvleg og med mere skarphed i de sidste faser af spillet kunne man have bragt sig tilbage i kampen igen. Desværre udeblev reduceringen og Skjold kunne tage til Østerbro med 3 point.
Kampens spiller blev venstre midtstopper Kevin Del Pino, som spillede en kanon kamp. Han var stærk i det defensive duelspil og satte med sine gode fremspil i opbygningsspillet, mange gode angreb i gang. Kæmpe stort tillykke til Kevin Del Pino.