Menu

Debutsejr til U21

image
07. september 2022 kl. 19:28
U21-holdet kom flot fra land, da Herstedøster blev besejret 3-0 i mandags. U21-holdet bestod af spillere fra U17, U19 og 1. holdet.
Holdet spillede en fin 1.halvleg, hvor man kontrollerede kampen og fik spillet nogle gode angreb. Dette resulterede også i to mål af U17-T spilleren Osama Murshed. 
Efter pausen afgav holdet for meget af spillet og blev trykket unødvendigt langt tilbage på banen. Først da Daði Þorhallsson efter 60 minutter gjorde det til 3-0 på en friløber, fik holdet igen fat i spillet og kørt sejren sikkert i hus.
1. holds-spillerne Kevin Bechmann Timm, Brendon Ziberi og Daði Þorhallsson tog et stort ansvar og U-spillerne fulgte godt om med flere gode præststioner. Især de to U17T-spillere Emil Møller Jørgensen og Osama Murshed fik vist deres store potentiale. Derudover spillede U19T-spillerne Philip Nyholm og Bikal Jorf en solid kamp med flere gode aktioner. Valdemar Madsen fra U19-T på målet, fik også spillet en god kamp og fik tilmed et cleen sheet.
"Det er fantastisk at se et hold med så mange dygtige unge spillere på tværs af vores ældste U-hold, der bliver støttet af spillere med senior-erfaring. Transitionen fra U-spiller til seniorspiller er ekstrem vigtig og den transition kan vi arbejde med over tid med dette U21-setup, i stedet for at man på alt for kort tid indlemmer en U-spiller i en senior-trup. Her kan vi på den bedst mulige måde forberede vores spillere på den verden, der venter som senior spiller", fortæller U21-træner og sportslig ansvarlig for U10-U21 Jesper Mathiesen.
Holdet spiller deres næste hjemmekamp på mandag den 12. september kl. 18.30 mod LSF på Tingbjerg Ground.
Målene fra 3-0 sejren over Herstedøster kan du se her:

Luk