Menu

Prisuddeling

image Bassem sammen med formand Peer Goe (tv.) og Henor "Noli" Buja med Peer Goe (th.)
19. marts 2024 kl. 17:38
Til generalforsamlingen den 11. marts uddelte vi Drabantprisen til Bassem Hassanain og Svend Aage Mortensens Mindepokal til 3. senior

Bassem har i mange år været en vigtig spiller på vores 2. senior hold og det var ham, der trådte til, da vi pludselig stod uden træner tilbage i 2018.

Han har desuden virket som assistenttræner og ansvarlig for vores bedste Futsal hold. Derudover har været en nøgleperson i bevarelsen af vores 3. og 4. senior efter strukturændringen med et U23 hold – I al den tid, hvor jeg har haft ansvaret for senior fdelingen, så har han fungeret som ledelsens forlængede arm.

Ved indbetaling af kontingenter, hvor der nogle gange kan være lidt udfordringer, så er han manden, der sikrer at alt går godt i seniorafdelingen.

Derfor er det helt fortjent, at han får årets Drabantpris.

Svend Aage Mortensens Mindepokal gives i år til 3. senior - på billedet repræsenteret ved Henor "Noli" Buja. 3. senior sikrede sig en flot oprykning i foråret 2023, da vandt Serie 3 med tre point ned til 2. pladsen. Rigtig flot arbejde af Bassem, Noli og Mahmoud. Det flotte arbejde fortsatte i efteråret 2023, hvor det blev til en flot 2. plads - kun overgået af suveræne Østerbro, der vandt alle kampene.

Vi glæder os til at se, hvordan det går i foråret 2024 med 3. senior.

 

Luk