Menu

Flemming Toft kiggede forbi Hvepseboet

image
10. marts 2024 kl. 15:41
Fredag aften var knap 90 nysgerrige og feststemte medlemmer af Hvepseboet samt gæster samlet til årets første event i 2024.

Flemming Toft
Udover den gode stemning, den fantastiske 3-retters-menu fra Ibsens køkken og det altid service-minded personale var aftenens hovedattraktion; Journalist, Flemming Toft.

Han lagde vejen forbi med foredraget “Meget mere end hutlihut”.

Flemming Toft var & er så absolut meget mere end “Hutlihut”.

Han kunne blandt andet fortælle om;

  • At blive ansat som journalistelev for mange år siden alene fordi man havde kørekort. Og kunne køre chefen hjem hver dag - fordi han ikke var i stand til at kører selv.

  • At Holland spurgte til Danmarks billetter til stadion til finalen INDEN semifinalen ved EM ‘92 i Sverige. Udgangen kender de fleste …

  • At da Michael Laudrup stoppede i Real Madrid udtalte den spanske konge; “Så er der kun en konge tilbage i Spanien” og endelig...

  • At 100 meter løberen, Usain Bolt, har en skridtlængde på 2,42 meter.


Lasse (th.) sammen med Flemming (tv.)

Aftens vinder
Sædvanen tro, vil vi i Hvepseboet jo rigtig gerne påskønne, når medlemmerne støtter op om arrangementerne.

Denne gang blev Steen Kristensen den glade vinder af et gavekort på 5000 kr. til en fodboldrejse via Fodboldpakker.dk. Desværre nåede den lykkelige vinder at gå inden fotografen fangede ham. Et stort tillykke!

Unik lille gave...
Var der til samtlige medlemmer af Hvepseboet. Også andet end et sæsonkort for to personer til Tingbjerg Ground i hele 2024, flere gratis events, flotte præmier og overraskelser.

I år valgte vi igen en lille pin til reverset. I et helt nyt design anno 2024. Men kun til dig som medlem! Her personificeret ved Finn Hartmann.

Næste event i Hvepseboet...
Er en frokost inden en kamp her til foråret, hvor hvert medlem må tage en gæst med. Kampprogrammet til oprykningsspillet, er endnu ikke offentliggjort. Så snart det sker, vil datoen blive meldt ud.

Skulle du være nysgerrig for at blive medlem af Hvepseboet og få del i alle herlighederne, kan du læse meget mere her.

Tak for en super aften til alle jer, der havde mulighed for at ligge vejen forbi.

På Hvepseboets vegne
Lars Vase

Luk