Menu

Hveps vender tilbage

image Kanstrup i BB-trøjen for over 10 år siden (Foto: Jesper Poulsen / bold.dk)
24. juli 2023 kl. 20:10
Vi har lavet en aftale med den tidligere Brønshøj-spiller Pierre Kanstrup, som har masser af erfaring fra både Superligaen og 1. division. Kanstrup har senest været i Fremad Amager.

”Pierre er en kæmpe forstærkning af holdet. Vi har ikke været et sekund i tvivl om, at vi ville gå efter ham, hvis han blev løst fra sin tidligere klub. Han kommer med rutine, lederegenskaber og en vilje til altid at vinde. Samtidig havde Pierre et stort ønske om igen at spille i Brønshøj, som han også gjorde for lidt over 10 år siden”, udtaler sportschef Thomas Ibsen om tilgangen af den rutinerede spiller.

Kanstrup har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby, men i jagten på spilletid blev han lejet ud til os i vinteren 2011. Her fik Kanstrup sin debut den 20. marts 2011 i kampen mod FC Fyn, der endte 1-1.

Da lejeaftalen udløb i sommeren 2011 - samtidig med, at Kanstrups kontrakt med Brøndby udløb - knyttede vi ham permanent til truppen. Han blev en vigtig del af en succesfuld 2011/12-sæson, hvor vi sluttede på 5. pladsen. I alt har Kanstrup spillet 44 kampe og scoret 7 mål for Brømshøj. I sin sidste tid i Brønshøj blev Kanstrup valgt til anfører. 

Efter Brønshøj gik turen til FC Fredericia, SønderjyskE og AGF. Efter AGF kaldte udlandet og det blev til kampe i både den bedste tyrkiske og norske række for hhv. Erzurumspor og Vålerenga. I vinteren 2020 vendte Kanstrup tilbage til Danmark, hvor han spillede for SønderjyskE og Fremad Amager.

Kanstrup kan skrive mere end 200 Superliga-kampe, over 100 1. divisionskampe, kampe i Tyrkiet og Norge samt europæiske kampe på CV’et.

Kanstrup træner med allerede fra i morgen - tirsdag - af.

Luk