Menu

Fantastisk start

image Jubel efter Suhrs scoring til 2-0 (Foto: Thomas Løser)
06. august 2022 kl. 16:58
Med en 4-1 sejr hjemme på Tingbjerg Ground over oprykningsrivalerne fra Karlslunde i sæsonens første DS-kamp er vi kommet godt for land. Og det tyder på at blive en fantastisk sæson. Vores målscorere var Mathias Veltz (2), Rasmus Suhr og Nicholas Marfelt.

Vi fik også en drømmestart på kampen, som var mindre end fem minutter gammel, da Veltz kom på tavlen. Suhr spillede bolden frem mod Veltz, der løb fra alt og alle, kunne prikke bolden forbi keeperen og via stolpen røg bolden i mål. 1-0.

Vi var desværre nødsaget til at skifte ud allerede efter 20 minutters spil. Efter et sprint tog Marcus Porsgrunn sig til baglåret, og med hvad der lignede en forstrækning, blev han erstattet af debutanten Casper Neerborg.

Karlslunde fik presset os godt i bund og var klart mest på bolden i første halvleg. Det gav et par gode muligheder til gæsternes Mark Moesgaard og Mathias Lang Andersen, men vi stod i vejen begge gange. Ellers stod vi ganske solidt og fik skabt chancer via omstillinger.

Den største af chancerne efter omstillingen faldt til højre back Otto Dupont. Med snævre driblinger på baglinjen fik Dupont sat en spiller eller to. Med et indlæg/afslutning var han tæt på at score for anden kamp i træk, men Karlslundes målmand fik reddet på stregen. Det lykkedes os at overleve Karlslundes presspil og kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

Veltz gør det til 3-1 (Foto: Thomas Løser)

I 2. halvleg skruede vi tempoet i vejret og det gav pote i det 52. minut. Først så det ud til, at Nicolai Jægergaard havde mistet bolden. Men han fik bolden tilbage og fandt så Suhr i dybden. Her var Suhr iskoldt og med et lille tjip over målmanden kom han på tavlen. 2-0.

Fem minutter senere burde Karlslunde nok havde reduceret. Vi mistede bolden et dumt sted, og det gav Filip Bidstrup muligheden for at sende bolden ind til Mikkel Fahlen. Men Fahlen fik i helt fri position sparket bolden over mål. I den anden ende forsøgte Nicolai Jægergaard at lægge bolden over i det lange hjørne, men målmand Patrick Christensen fik reddet med en god parade.

Halvvejs i 2. halvleg fik gæsterne reduceret. De kom ned ad deres venstre side og her blev bolden slået ind til indskiftet Nikolaj Adler Nielsen. Han satte indersiden på første gang og fik sendt bolden i mål uden chance for Frederik Rej-Rosenqvist i målet. 2-1.

Der skulle dog ikke gå lang tid før vi igen var foran med to mål. Marfelt sendte flere Karlslunde-spillere ud efter pølser og han kunne med et fladt indlæg ind i det lille felt finde Veltz. Her skulle Veltz bare sætte en inderside på og så var stillingen 3-1.

Marfelt scorer direkte på frispark (Foto: Thomas Løser)

Men vi fik endnu mere at juble over et par minutter senere. Vi fik frispark et par meter uden for feltet. Her stillede Marfelt sig klar og i bedste Beckham-stil sendte han bolden over muren og i kassen til stillingen 4-1. Et utrolig flot mål.

Vi havde et par afslutninger i kampens sidste 10 minutter og efter tre minutters overtid fløjtede dommeren kampen af. Dermed kunne både spillere, trænere og ikke mindst fans bryde ud i stor jubel over den fantastiske sæsonstart. Og ikke nok med, at vi tog sejren, så smed flere af vores konkurrenter vigtige point i sæsonpremieren.

Derudover var det også den niende sejr i træk. Det betød, at Fiduspokalen skulle uddeles og den gik fortjent til Marfelt.

I næste runde møder vi endnu en oprykningsrival. Vi skal nemlig en tur til Nordvestsjælland for at møde Holbæk. Kampen spilles fredag den 12. august kl. 19.00 i Holbæk Sportsby. Supporterne arrangerer bustur til kampen.

Cheftræner: Aldrig prøvet det før
Efter kampen tog vi en snak med cheftræner Thomas Westh Hansen, der havde følgende at sige om kampen: "Karlslunde presser os i 1. halvleg, men vi står solidt i mod og arbejder stenhårdt hele vejen rundt. I 2. halvleg var vi bedst. Dette kan også ses på antallet af chancer, gennembrud, spil osv. Samlet set, så var vi gode med bolden, stærke i duelspillet, kompakte og har også heldet. Og så er det jo fantastisk at have vundet ni kampe i træk. Det har jeg aldrig prøvet før."