Klub 100 Privat

Klub 100 Privat giver fans muligheden for at vise deres støtte til Brønshøj Boldklubs 1. senior.

Alle indtægter går ubeskåret til at optimere vilkårene for vores førstehold.

Som medlem af Klub 100 Privat får du:

• Sæsonkort til alle Brønshøj Boldklubs hjemmekampe i efteråret 2022 - inkl. pokalkampe.
  • 10 fribilletter til kalenderåret 2022
  • Adgang til to eksklusive arrangementer efterår 2022
  • Dit navn vil hele året fremgå både i kampprogram og på hjemmesiden.

Et medlemskab for private koster kr. 900,- for efteråret 2022.

Som medlem af Klub 100 Privat Senior får du (til dig som er på efterløn eller pension):

• 10 fribilletter til kalenderåret 2022
  • Adgang til to eksklusive arrangementer efterår 2022
  • Dit navn vil hele året fremgå både i kampprogram og på hjemmesiden.

Et medlemskab for private koster kr. 450,- for efteråret 2022.

Som medlem af Klub 100 Privat Guld får du:

• Samme fordele som ovenstående
  • Adgang til VIP-loungen, inkl. gratis øl, vand, kaffe, pølser m.m.

Et medlemskab for private koster kr. 1.500,- for efteråret 2022.

Når du har tegnet et Klub 100 Privat-medlemskab eller Klub 100 Privat Guld-medlemskab, kan du allerede nu sætte kryds ud for to datoer:

• 7. oktober 2022 vil Troels Bech kigge forbi og fortælle om vinderkultur sammenholdt med sin fortid som Superliga-spiler, træner samt sportsdirektør i Brøndby.

• 29. oktober 2022 kl. 12 vil der være Klub 100-frokost inden hjemmekampen mod Gørslev.

Her vil der blandt alle fremmødte Klub 100 medlemmer blive trukket lod om en frokost inkl. øl & vin i Per Røntved Loungen for 10 gæster - værdi: 5000 kr.

Særskilte invitationer vil blive sendt ud inden de respektive arrangementer.

Tidligere i år har vi haft et par fantastiske events.

Først besøg af Preben Elkjær og dernæst en dejlig frokost, hvor Hvepsene Support var så heldige at vinde hovedgevinsten.

Du kan læse meget mere om begge events og se billeder ved at klikke på Preben Elkjær og Klub 100-frokost.

Ønskes medlemskab af Klub 100 Privat, Klub 100 Privat Senior eller Klub 100 Privat Guld, eller har du spørgsmål, skal du tage kontakt til Thomas Ibsen:

På vegne af Klub 100
Thomas Ibsen