Menu

Optakt: Slutspillet begynder

image
11. april 2024 kl. 20:19
I morgen aften begynder oprykningsspillet i Danmarksserien. Her går turen nordpå, hvor vi skal møde målfarlige Hørsholm-Usserød.

Det er herligt at være hveps i  øjeblikket efter tre sejre i træk og masser af fans, supportere og stemning til kampene. Men nu venter en slutspil mod fem rigtig gode modstandere. Vi mener dog, at vi har kvaliteten til at byde holdene fra pulje 2 op til dans.

I vores første kamp i slutspillet møder vi Hørsholm-Usserød, som i sidste sæson rykkede op fra Sjællandsserien. Her har holdet fra Nordsjælland været særdeles målfarlige med 48 mål i 18 kampe.

Men vi har også spillere med mål i støvlerne, så det bliver helt sikkert en underholdende kamp.

Praktisk info
Vil du vide noget om parkering, entrépriser og meget mere, så klik her.

Vær opmærksom på, at kampen ikke spilles på stadion, men i stedet for på en af de to kunstbaner.

Skulle du være forhindret i at komme ud til Hørsholm Idrætspark for at overvære kampen, så fortvivl ej. Vi er klar med liveopdateringer på X (tidligere Twitter) samt livestreaming via appen VEO Live.

 

Trænerne: Så starter showet for alvor
Grundspillet er forbi, og vi er kommet ud med tre sejre og en uafgjort samt en målscore på 10-2. Opbakningen har været intet mindre end verdensklasse, og stemningen i lørdags var tæt på magisk. Vi har i truppen snakket meget om, at det er et kæmpe privilegium at få lov at være en del af. 1000 tak for det.

I morgen sparkes første runde af 10 finaler i gang i Hørsholm. Det er et rigtig godt hold, der venter, og de er især dygtige på bolden, hvilket de 48 scorede mål vidner om. Det er et hold med enorm fart, og der er ingen tvivl om, at de er et hold, der kan slå alle i puljen.

Det skal vi selvfølgelig gøre alt for at forhindre, og vi har naturligvis lagt en gameplan, der forhåbentlig kan give os et overtag, men det kommer til at kræve 100 procent af alle mand, der er med på dagen.

Vi har enorm konkurrence i truppen, og der er en del skuffede spillere hver weekend, men det er en del af gamet og det her projekt, hvor vi ved, at der bliver brug for alle kræfter i foråret. Der er INGEN, der har frikort på holdet, så der skal leveres til hver evig eneste træning for at vise, at man er klar til at bære den stribede trøje.

Vi håber at se alle hvepse i Hørsholm, for vi har så hårdt brug for alt det, som I giver os alle.

 

Seneste kamp
Efter to gode og vigtige sejr i påskedagene over Gørslev og KFUM Roskilde skulle vi forsøge at tage den tredje sejr i træk hjemme mod Greve.

Det var dog Greve, der begyndte bedst. Inden for det første kvarter af kampen, havde gæsterne haft 2-3 gode muligheder for at bringe sig foran. Men vi begyndte at få overtaget og i det 22. minut bragte Marfelt os foran 1-0.

Det var ikke en kamp med mange chancer, hvilket 2. halvleg også viste. Men i overtiden kunne Mican Atici lukke og slukke kampen med sin scoring til 2-0 i overtiden.

Tredje sejr på stribe og så foran 1096 tilskuere på Tinbgjerg Ground, der skabte en fantastisk stemning. Det er intet mindre end fantastisk.

 

Modstanderen
Det vil være, så vidt vi ved, første gang, at vi møder Hørsholm-Usserød. Der venter os et nyt og spændende bekendtskab, som leverer underholdende kampe.

For intet mindre end 79 mål har der været i oprykkernes 18 kampe i grundspillet - et snit på 4,4 mål pr. kamp. Hele 48 mål blev det til for HUI, og 34 af målene blev fordelt på tre spillere - Khalid Al-Ali (14 mål), Sofus Søndergaard (12 mål) og Nicklas Jessen (8 mål).

Så der bliver nok at holde styr på for vores defensiv i morgen. Men netop vores defensiv er enorm stærk, og vi har kun lukket 16 mål ind i grundspillets 18 kampe, bl.a. takket være 10 clean sheets af Lucas Chang-Andersen.

Der er ingen tvivl om, at det er en mundfuld, der venter os i morgen. De har bl.a. besejret Glostrup 3-1 på udebane og på hjemmebane vundet 4-1 over Frederikssund. Så der skal være fuld koncentration i morgen.

Og så har vi også brug for De smukkeste i København, som vi håber vil tage turen til nordpå.

Dommertrio
Hoveddommer bliver Frederik Feldborg, mens linjedommerne bliver Oliver Tvede og Christian Nejstgaard.

Luk