Menu

Nyt trænerteam til U23-T

image Det nye trænerteam for U23-T: John Gadalla (tv.), Metin Celik (i midten), Ali Alswafi (th.)
30. juni 2023 kl. 20:56
Det er med stor glæde og tilfredshed, at vi kan præsentere vores nye U23-T trænerteam: Cheftræner Metin Celik, assistenttræner John Gadalla og målmandstræner/holdleder Ali Alswafi.
Metin Celik og John Gadalla har stor spillererfaring. Begge har en fortid omkring vores førstehold og vil derfor være velkendte navne for mange. Begge har kampe fra de højere rækker i Danmark og har spillet hundredevis af divisionskampe. Ali har selv spillet i Fremad Amager og KB.
Metin Celik er uddannet A-licens træner og har stor erfaring med ungdoms-elite-fodbold, hvor han tidligere har haft jobs i BSV, Frem, Hvidovre, AB, FC Roskilde og A27. Derudover har han haft et seniorhold i Prespa Birlik i Sverige. 
John Gadalla er påbegyndt træneruddannelsen og har tidligere trænet seniorfodbold i KFB, Tårnby FF og AB Tårnby.
Ali Alswafi har målmandstræner erfaring fra AB Tårnby, A27 og Rødovre. 
Talentchef Jesper Mathiesen fortæller: "Jeg er enormt tilfreds med, at vi har fået lavet en aftale med Metin, John og Ali for den kommende sæson. Jeg er sikker på, at vi har fundet de rette til at fører vores U23-projekt videre. De har stor fokus på udførsel af spillestil og på udvikling - både den individuelle del og den holdmæssige. Jeg glæder mig til at følge deres arbejde med truppen. det bliver en spændende sæson U23-T går i møde."
Luk