Menu

En rigtig BB’er fylder rundt

image Ib Steffensen (th.) i sin rolle som speaker ved et af vores spinning events også kendt som Hvepse Tour.
20. november 2023 kl. 17:31
Stort tillykke til Ib Steffensen - bl.a. tidligere førsteholdsspiller - der i dag fylder 70 år.

Ib er en rigtig BB’er, som har spillet i vores klub siden han var en dreng. Ib formåede også at komme på førsteholdet, hvor han var en solid centerhalf. I alt blev det til 68 kampe for førsteholdet.

Om sin karriere på Brønshøjs førstehold fortæller Ib tit: ”Jeg fik ikke så mange kampe på førsteholdet som mine kompetencer berettigede til. Det var fordi, der kom en ung knægt ved navn Kent Nielsen op fra ynglingeafdelingen - og han var vanskelig at fortrænge fra startopstillingen.”

Men det var ikke kun på fodboldbanen, at Ib gjorde sig bemærket. I 1984 blev han ynglingeleder, og i 1988 var han sammen med 1. ynglinge med til at vinde den kombinerede KBU/SBU-række og dermed rækker op i DM-rækken.

Ib stoppede som ynglingeleder i begyndelsen af 1990’erne, men han var ikke klart til at slippe Brønshøj endnu. Siden 2014 har han været bestyrelsesmedlem i Erhvervsklubben ”Hvepsene” og siden 2013 har Ibs to virksomheder Golfrelations og Rygsmertefri været medlemmer af Erhvervsklubben og hermed sponsorer i Brønshøj.

Derudover er Ib en dygtig entertainer og har derfor været en fantastisk motiverende speaker ved forskellige arrangementer, f.eks. ved BB-auktionen og flere spinning-events, som vores Hvepse Tours – aktiviteter som har givet nogle flotte indtægter til vores klub.

Så endnu en gang et stort tillykke til Ib Steffensen, som har givet så meget til klubben og stadig gør det.

IB STEFFENSEN LÆNGE LEVER - HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA - FÆRDIG!

Luk