Menu

Mesterskabskamp for 40+

image
24. oktober 2023 kl. 20:01
I morgen kl. 20.30 står den på mesterskabskamp for Kent Segerlunds tropper. Her møder de B.93 i Øst-rækken, og kan med mindst uafgjort sikre sig 1. pladsen i puljen og dermed mesterskabet.

Det bliver en nervepirrende kamp mod mesterskabet, da der kun er et point mellem de to hold.

Så brug din onsdag aften ude ved Svanemølleanlægget og hep sejren hjem til Brønshøjs stærke veteraner.

Vi har i forbindelse kampen talt med 40+’s cheftræner Kent Segerlund.

Hvordan har sæsonen været indtil videre?

Den har så været rigtig god. Der var lige et par svipsere i 1. halvdel af sæsonen, hvor vi tabte to kampe i træk. Siden da har vi sådan set vundet og vundet og vundet. Men vi ”dummede” os mod GVI, hvor vi kun spillede uafgjort.

Men ellers er det gået godt. Vi har også fået nye spillere, som er altafgørende for om man har et godt hold på veteranniveau. Så vi har fået en bred trup, og også nogle spillere, som ikke er på min alder, siger Kent med et grin.

I ligger jo nummer et i en tæt topstrid. Hvordan er det lykkedes at holde hovedet koldt?

Det gælder bare om at spille, som vi har gjort hidtil. Den største udfordring på dette hold har været at stille hold hver gang. Nu har jeg været ude i god tid, så vi kan stille med et stærkt hold mod B.93. Og det er lettere at holde hovedet koldt, når man har et godt hold.

Det er også derfor, der er så store udsving i rækken. Der er måske lige os, B.93 og Allerød, som ikke svinger så meget ud. Vi har derfor set nogle underlige resultater, men det skyldes, at de fleste hold har svært ved at stille det bedste hold til hver gang.

Så jo bedre hold vi kan stille, jo køligere er der oppe i hovedet, fortæller Kent.

Hvad har været højdepunktet eller højdepunkterne fra sæsonen?

Jeg synes ikke, at der kun er et højdepunkt, men det med, at vi har vundet og vundet og vundet de seneste mange kampe, synes jeg er et stort højdepunkt. Der har været kontinuitet, uden så meget op og ned.

Vi træner jo ikke, men spiller kun kampe. Der er ikke noget taktik forbundet med kampene - det er folk sgu næsten lige glade med. Det vigtigste er, at man er glad for at komme og gøre alt man kan for at vinde - det hele skal ikke bare være sjov og ballade.

Vi har haft en god stemning på holdet. Folk griner, har de sjovt sammen og hygger sig. Men den store udfordring er som sagt at få spillere til. Det var bl.a. derfor den tidligere træner Per Berg stoppede, da der ofte ikke kunne stilles hold. Jeg har prioriterede og lagt en indsats i at skaffe spillere. Og det er altså alfa og omega for at få succes. Og når man vinder, så er det altid sjovere - uanset om det er veteran eller lilleput.

Men hvis jeg skal udpege et højdepunkt, så må det være 1-0 sejren i begyndelsen af september ude mod Allerød. Vores keeper Morten Olesen får en 10 minutters udvisning pga. et gult kort, men Andreas Bak står fremragende i de 10 minutter. Morten kommer ind igen og napper et straffe og vi fighter den hjem. Det var fedt.

Men nu er det jo en svær kamp, der venter ude mod B.93. Hvordan vil I gribe den kamp an?

Det er en svær kamp. De har rækkens bedste spiller i Emil Dyre. Han er klart den bedste spiller i rækken, og alle hold venter på, at han kommer ned på vores niveau, for det gør man jo på et tidspunkt.

En udfordring er at få folk til at møde en time før kampen. For jeg kunne godt tænke mig bare at holde et lillebitte taktikmøde. Ikke nødvendigvis for at sætte spillerne op, for de har stort set alle sammen spillet på et højt niveau, og de stepper op, når der er noget på højkant. Og det er der virkelig i denne kamp.

Så vi skal bare gribe kampen an, som vi har gjort med andre kampe i denne sæson. Vi er rigtig, rigtig gode offensivt, og det er det, som vi vinder kampene på. Og så må vi håbe på, at vi laver et mål mere end modstanderen gør. Men vi er bedre offensivt end vi er defensivt, slutter cheftræner Kent Segerlund af.

De to svipsere, som Kent taler om, kom i maj 2023, hvor man tabte 1-3 og 2-6 til hhv. KB og BSF. Men sidenhen er det blevet til 10 kampe i træk uden nederlag - hvoraf otte af dem er vundet.

Det er tæt i toppen i Østrækken for 40´. Allerød topper rækken med 36 point, men også en kamp mindre. Lige bag dem kommer Brønshøj med 35 point og B.93 med 34 point.

Men vi har et stærkt hold med flere tidligere førsteholdsspillere i truppen. Og du vil helt sikkert kunne genkende flere navn.

40+’s kampe i denne sæson med opstillinger og målscorere kan ses her.

Luk