Menu

Referat: Sejr i topkamp

image Hashiba har lige bragt os foran 2-0 (Foto: Thomas Løser)
04. maj 2024 kl. 11:19
1173 tilskuere havde fundet vej til Tingbjerg Ground i går, og de fik set Brønshøj vinde topkampen over Glostrup med 2-1. Mican Atici og Mads Hashiba scorede vores mål.

Det var Glostrup, der kom frem til kampens første chance. Vi fik ikke sendt et hjørnespark ordentligt væk, hvilket gav en Glostrup-spiller muligheden for en afslutning. Vi slap dog med skrækken, da bolden blev sendt forbi Changs mål.

Små fire minutter efter Glostrups store chance var det vores tur. En fremragende bold af Dawda i dybden gav en friløber til Mican. Desværre sparkede han lige på keeperen.

Men et par minutter senere fik Mican nettet til at blafre. Tranberg sendte et frispark ind i feltet, hvor Mican kom løbende og fik headet bolden over i det lange hjørne. 1-0 til os og massiv jubel på Tingbjerg Ground.

I det 12. minuter fik Mican en ny mulighed efter et boldtab af Glostrup omkring eget felt, men igen sad afslutningen midt på målmanden.

Lidt over halvvejs i 1. halvleg var Glostrup i gavehumør. De sparkede bolden lige ud i fødderne på Hashiba, der trak ind i feltet, inden han sendte bolden forbi keeperen og i kassen. 2-0 og endnu engang kunne jublen bryde løs både på og uden for banen.

I resten af halvlegen var der halve chancer - flest til os - der ikke udløste flere mål. Det var også i denne periode, at vi måske skulle have et straffespark, da Mican blev nedlagt i feltet. Men her forblev dommerens fløjte tavs.

I 2. halvleg faldt tempoet lidt, men vi fik stadig skabt nogle muligheder. Bl.a. til Ali og Tranberg, der begge forsøgte sig fra distancen, men ikke kunne få bolden i mål.

Med syv minutter tilbage af kampen kom Glostrup frem til to kæmpechancer. Vi lod bolden gå helt til bagerste stolpe, hvor en Glostrup-spiller stod helt fri. Men Chang kom fremragende ud af sit mål og fik reddet. Returbolden røg ud til Glostrup, men heldigvis sparkede de forbi mål.

I det 88. minut blev en Glostrup-spiller nedlagt i feltet af Hashiba, og dommeren pegede på pletten. Straffesparket skulle Emilio Rodriguez tage sig af. Chang hoppede til den rigtige side og fik fingrene på, men kunne ikke forhindre bolden i at gå i mål. 2-1.

Det blev lidt stressende til sidst, som det ofte gør, når man kun fører med et mål. Men vi holdt stand og kunne tage en vigtig 2-1 sejr og samtidig spille os op på 2. pladsen.

En rigtig god kamp fra vores side, hvor vi dominerer 1. halvleg og i 2. halvleg kæmper holdet for hinanden. Med sejren er vi stadig ubesejret i foråret, og det håber vi også, at vi er efter næste uges kamp.

Her går turen nemlig til Frederikssund, som vi endnu ikke har prøvet at slå. Men det håber vi ændrer sig, når vi gæster dem lørdag den 11. maj kl. 13.00.