Menu

Referat: Fantastisk forårsdag

image
06. april 2024 kl. 20:32
1096 tilskuere havde valgt at bruge en forårsdag på Tingbjerg Ground. Og størstedelen af dem blev ikke skuffet, da vi tog en 2-0 sejr over Greve i grundspillets sidste kamp. Nicholas Marfelt og Mican Atici scorede vores mål.

Det var dog tæt på, at Greve fik en drømmestart, da de efter 56 sekunder spillede sig frem til en stor chance. Nicolai Diaz kom igennem i højre side og sendte bolden ind i feltet. Her blev bolden lagt til rette af Rasmus Thomsen til Simon Olsen, der sparkede på mål første gang. Men en stærk knytnæve fra Chang fik forhindret en tidlig Greve-scoring.

Fem minutter senere havde Greve igen en god chance. Rasmus Thomsen forsøgte sig fra kanten af feltet, hvor han gik efter det lange hjørne. Men Chang strakte sig lige så lang han var og fik bokset kuglen ud til hjørnespark.

Det skulle også blive til en tredje stor mulighed, da Nicolai Diaz blev sendt afsted i dybden. Men i skudøjeblikket fik vi presset ham så meget, at Chang kunne hive en ny redning ud af ærmet.

Tre flotte redning af Chang i kampen mod Greve

Ligesom i de andre kampe, så begyndte vi at få bedre fat og satte vores modstander under pres. Dette gav flere farlige situationer i Greves felt, men vi manglede lige det sidste for at kunne få afsluttet.

Men i det 22. minut kunne jublen bryde ud blandt de mange Brønshøj-fans og -supportere. Ali Shah fik, hårdt presset, sendt bolden videre til Marfelt, der kunne løbe frit ind omkring det lille felt. Her sparkede han mod det korte hjørne og sendte bolden op i nettaget. 1-0 til os.

Marfelts scoring til 1-0

Herefter fulgte en periode med få chancer, og inden vi gik til pause, bed Greve lidt fra sig igen. Dette gav muligheder til Joakim Schousboe og Rasmus Thomsen, men ingen af dem voldte Chang nogle problemer. Vi kunne derfor gå til pausen med en 1-0 føring.

I 2. halvlegs første kvarter havde vi fire chancer for at kunne komme yderligere foran, men enten manglede skarpheden eller også stod en Greve-spiller i vejen.

I det 62. minut lød der et kæmpe jubelbrøl fra tribunen. Her blev tilskuertallet nemlig annonceret, og vi var 1096 tilskuere. Det er intet mindre end fantastisk, at det kan lade sig gøre i Danmarksserien. Og som Bo Holden sagde i et interview efter kampen, så var det jo med over 1000, der holdt med det samme hold og skabte en fantastisk stemning.

De smukkeste i København

Men tilbage til kampen, hvor 2. halvleg var en lidt rodet affære uden de nævneværdige chancer. Det var dog tæt på at gå galt to gange for Greves defensiv, da de kludrede i det. Men vi var ikke gode til at udnytte gaverne.

Da vi gik ind i dommerens overtid, var stillingen stadig 1-0 og man kunne ikke undgå at bide negle, selvom Greve ikke havde budt ind med det helt store i offensiven i 2. halvleg. Derfor var det med enorm lettelse, at vi det første overtidsminut kunne cementere sejren.

Marcus Porsgrunn fik opsnappet bolden på midten af banen og fik spillet den videre til Jabar Sharza. Jabar sendte hurtigt kuglen videre til Mican, der stak afsted i løb mod mål. Da Mican lige var nået ind i feltet, svingede han højrebenet og sparkede bolden i mål i det lange hjørne. 2-0 til os og massiv jubel blandt de næsten 1100 tilskuere.

Mican lukker og slukker til 2-0

Med sejren fik vi en perfekt afslutning på grundspillet, som har givet 10 point ud af 12 mulige. Vi indtager 3. pladsen i slutspillet - to point efter Glostrup og seks point efter Sundby. Men alt kan ske i de 10 kampe, der venter os. En ting er sikkert - vi er sprængfuldt med selvtillid.

Jubel, interview med Tranberg, cheftrænerne og en fan samt sejrssang

Vi ved, at vi i næste weekend skal en tur til Hørsholm, hvor Hørsholm-Usserød venter. Kampen spilles fredag den 12. april kl. 19, men vi afventer det endelig program mht. de andre kampe fra DBU. Den kommer senest tirsdag den 9. april. Det foreløbige program, kan ses nedenunder.