Menu

Referat: Comeback

image
13. april 2024 kl. 17:02
Der blev vist stærk moral, da vi i går tog den fjerde sejr i træk. Her vendte vi 0-2 efter 23 minutter til en 3-2 sejr på udebane mod Hørsholm-Usserød. En basse af Ali Shah og to kasse af Mican Atici sikrede os sejren.

Vi begyndte godt med en afslutning allerede efter et minut, men HUI viste også smagsprøver på, fordi de er et af de mest scorende hold i Danmarksserien.

I det 9. minut fik HUI frispark lige uden for feltet efter sløset spil fra vores side. Værternes topscorer Khalid Al-Ali stillede sig klar ved bolden. Han sparkede uden om muren og kunne se bolden skrue over i det lange hjørne. 1-0 til hjemmeholdet.

Efter scoringen havde vi et par gode indlæg og forsøg, men igen viste HUI deres målfarlig. Sofus Søndergaard lagde bolden til rette for Al-Ali, der med et velplaceret skud kunne fordoble hjemmeholdets føring.

HUI's scoringer til 1-0 og 2-0

Her kunne man godt frygte, at det ville ende som kampen ude mod Sundby i efteråret. Men vores spillere lod sig ikke slå ud af at være bagud 0-2, og to minutter efter scoringen fik vi reduceret. Nicholas Marfelt slog en fantastisk bold ind i feltet. Her kom Mican glidende og kunne sende bolden om bag keeperen til stillingen 2-1.

Vi indledte herefter et pres på HUI og for at bruge et ishockey-udtryk, så var der nærmest dømt powerplay. Små 10 minutter før pausen var vi da også tæt på at få udlignet. Anfører Mathias Nielsen ville heade bolden tilbage til sin keeper, men sendte bolden forbi HUI-målmanden. Her var kuglen på vej mod mål, men Nielsen kom selv ned og fik sendt den over mål.

3-4 minutter før pausen viste Ali sin hurtighed, da han fik prikket til bolden lige inden keeperen kom ned. Alis fødder blev fældet af målmandens handsker og dommeren pegede med det samme på pletten.
Ali skulle selv tage straffesparket og det var et klogt valg. For mens keeperen hoppede til den ene side, så sparkede Ali til den anden side. 2-2. Stærk moral af spillerne, der formåede at komme tilbage inden pausen.

Vores scoringer til 2-1 og 2-2

I begyndelsen af 2. halvleg var HUI tæt på at komme foran igen. Sofus Søndergaard forsøgte sig med et spark fra kanten af feltet. Chang så den sendt, men formåede alligevel at få bokset bolden væk. Vi overvandt HUI’s gode start på 2. halvleg og fik igen bedre fat.

HUI havde et par gode omstillingsmuligheder, men takket være et godt pres ca. halvvejs i 2. halvleg fik en HUI-spiller spillet bolden ind foran eget felt. Her stod Mican klar og med en firsttimer sendte han bolden i mål og os i front. Stillingen var nu 3-2 til os.

Mican blev matchvinder med sin scoring til 2-3

Vi havde mulighederne for at lukke kampen, bl.a. et stolpeskud af Ali og en friløber til Mican, men ingen af dem resulterede i mål. I stedet for begyndte vi at stille os langt tilbage, og det gjorde helt sikkert noget ved nerverne hos de mange Brønshøj-fans og -supportere, der havde taget turen til Nordsjælland.

HUI kom frem til flere skud, men i Chang har vi en sikker sidste skanse, som gang på gang nappede forsøgene. Og efter fire minutters overtid fløjtede dommeren kampen af.

En særdeles vigtig sejr over et rigtig stærkt hjemmehold. Det var også fedt at møde et hold, hvor tilskuerne var mødt talstærkt op og var med til at skabe stemning. Og igen kan vi kun sige, hvor imponeret vi var over fremmødet af hvepse på sidelinjen sådan en blæsende fredag aften i Hørsholm. I er fantastiske!!!

Næste kamp er på lørdag den 20. april kl. 14, hvor vi hjemme på Tingbjerg Ground skal møde Karlslunde.