Klub 100 Erhverv

Klub 100 Erhverv giver virksomheder muligheden for at vise deres støtte til Brønshøj Boldklubs 1. senior.

Alle indtægter går ubeskåret til at optimere vilkårene for vores førstehold.

Som medlem af Klub 100 Erhverv får du:

• Sæsonkort til alle Brønshøj Boldklubs hjemmekampe i 2022 - inkl. pokalkampe.
  • 20 fribilletter til kalenderåret 2022
  • 10 netværksmøder
  • Adgang til to eksklusive arrangementer forår/efterår 2022
  • To frokostarrangementer før en hjemmekamp forår/efterår 2022
  • Dit navn vil hele året fremgå både i kampprogram og på hjemmesiden.

Et medlemskab for virksomheder koster kr. 2.500,- eksl. moms om året.

Som medlem af Klub 100 Erhverv Guld får du:

• Samme fordele som ovenstående
  • Adgang til VIP-loungen, inkl. gratis øl, vand, kaffe, pølser m.m.

Et medlemskab for virksomheder koster kr. 4.000,- eksl. moms om året.

Når du har tegnet et Klub 100 Erhverv-medlemskab eller Klub 100 Erhverv Guld-medlemskab, kan du allerede nu sætte kryds ud for en dato:

• 7. oktober 2022 vil Troels Bech kigge forbi og fortælle om vinderkultur sammenholdt med sin fortid som Superliga-spiller, træner samt direktør i Brøndby.

• 29. oktober 2022 kl. 12 vil der være Klub 100-frokost inden hjemmekampen mod Gørslev.

Derudover vil du blive inviteret til en god frokost i vores hyggelige klubhus inden en kamp i efteråret 2022.

Her vil der blandt alle fremmødte Klub 100 medlemmer blive trukket lod om en frokost inkl. øl & vin i Per Røntved Loungen for 10 gæster - værdi: 5000 kr.

Særskilte invitationer vil blive sendt ud inden de respektive arrangementer.

Tidligere i år har vi haft et par fantastiske events.

Først besøg af Preben Elkjær og dernæst en dejlig frokost, hvor Hvepsene Support var så heldige at vinde hovedgevinsten.

Du kan læse meget mere om begge events og se billeder ved at klikke på Preben Elkjær og Klub 100-frokost.

Ønskes medlemskab af Klub 100 Erhverv eller Klub 100  Erhverv Guld, eller har du spørgsmål, skal du tage kontakt til Thomas Ibsen:

På vegne af Klub 100
Thomas Ibsen