Sæsonkort

03. juli 2021 kl. 22:36
Vi skal hurtigt tilbage i divisionerne, og det skal ske med jeres hjælp. Derfor åbnes der nu for salg af sæsonkort til kun 395 kr. pr. stk.

Vi er Brønshøj - vi skal tilbage!

Brønshøj boldklub har siden 1945 spillet 2000 kampe i træk i de danske divisioner.

Vi må sande, at vi til den kommende sæson starter op i landets femtebedste række - Danmarksserien.

Vi skal tilbage!
Brønshøj Boldklub er én af Danmarks store traditionsklubber og vi hører til i divisionerne, hvor vi så ofte har leveret flotte præstationer og skabt kultstatus om vores trofaste fans og klub.

Det er nu, at vi skal stå sammen om klubben, så vi sikrer en hurtig tilbagevenden til divisionsfodbolden.

Derfor sælger vi nu sæsonkort til hele den kommende sæson. Prisen er blot 395,- pr. stk.
Vi håber at alle vil bakke op om vores klub og købe et sæsonkort eller to.
Skulle du ikke have mulighed for at besøge Tingbjerg Ground til alle hjemmekampe, kan du selvfølgelig låne dit kort ud.

Sådan gør du:
Overfør 395,- pr. sæsonkort via MobilePay til BB Entré: 254818

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mailadresse i kommentarfeltet i MobilePay.
Vi sender dig en bekræftelse pr. e-mail.

Sæsonkortene hentes ved året første hjemmekamp eller til de efterfølgende hjemmekampe.

Tak for opbakningen, vi værdsætter din hjælp!

Vi er Brønshøj - vi skal tilbage.