Optakt: Hvepsene til Holbæk

image
11. august 2022 kl. 16:07
I morgen gælder det en svær udekamp, når vi gæster oprykningsrivalerne fra Holbæk i Holbæk Sportsby.

Der er brug for alle hvepse i Holbæk, som er en af vores rivaler i oprykningskampen. Så hop på toget, tag cyklen, varm motoren op eller tag med supporternes bus til kampen i morgen og vær med til at omdøbe Holbæk Sportsby til Hvepsenes Sportsby.

Vi skal forsøge at følge op på den gode sæsonpremiere mod Karlslunde, hvor vi vandt 4-1, mens Holbæk jagter sæsonens første sejr efter et uafgjort resultat i Roskilde sidste lørdag. Vi håber selvfølgelig på, at vores spillere igen er i målhumør og sørger for en festlig fredag aften.

Men hvis du ikke kan komme til Holbæk, så vil vi som sædvanligt liveopdaterer fra kampen på Twitter.

Seneste kamp
Det var med en en smule sommerfugle i maven, at vi indledte sæsonen i Danmarksseriens sidste weekend, hvor Karlslunde kom på besøgVi havde haft nogle rigtig gode testkampe, men kunne det overføres til ligaen? Det kunne det heldigvis.

Vi fik en drømmestart med en Veltz-scoring efter 3-4 minutter på oplæg af Rasmus Suhr. Og selvom vi blev presset godt i bund af Karlslunde i store dele af 1. halvleg, så var det ikke mange chancer gæsterne kom frem til.

I 2. halvlegs begyndelse fordoblede vi føringen til 2-0, da Suhr kom på tavlen efter assist af vores nye hveps Nicolai Jægergaard. Karlslunde fik godt nok reduceret til 2-1, men på 3 minutter fik vi lukket kampen.

Først et fremragende raid af Marfelt i venstre side, der endte med et fladt indlæg ind i det lille felt, hvor Veltz sendte bolden i mål. Kort tid efter scorede Marfelt direkte på frispark til slutstillingen 4-1.

En fremragende start på sæsonen krydret med, at alle oprykningskandidaterne satte point til.

Målene til 2-0, 3-1 og 4-1. Desværre var der koks med kameraet, så vi fik ikke Veltz' mål til 1-0.

Modstanderen
I sidste sæson befandt Holbæk sig i Danmarksserien, blot i den anden Øst-pulje. Her blev det til en tredjeplads efter de to Amager-hold. Efter en svag start på sidste sæson, så fik Holbæk mere momentum og spillede sig længere op i tabellen. Men det var ikke nok til at indhente AB Tårnby og Tårnby FF.

Der er ingen tvivl om, at Holbæk er stærke hjemme i sportsbyen, hvor de i sidste sæson vandt seks ud af syv hjemmekampe. Det var kun kampen hjemme mod topholdet AB Tårnby, der blev tabt. Så der venter os en svær opgave i morgen, men ikke en umulig opgave.

Sidste weekend var Holbæk, som skrevet tidligere, en tur i Roskilde, hvor de mødte nedrykkerne fra Roskilde KFUM. Her kom Holbæk foran allerede i det 11. minut ved Lasse Brandt Hansen, der er kommet til fra Hvidovre.

Men med en halv time tilbage af kampen fik Roskilde KFUM udlignet ved Andrew Oseni til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Du kan blive meget klogere på Holbæks historie, offentlig transport, stadion, billetpriser samt udvalg af mad og drikke her.