Menu

Optakt: Arbejdet skal gøres færdig

image
25. november 2022 kl. 16:05
Der er kamp om 1. pladsen i pulje 1, hvor tre hold kæmper om den. Men vi kan sikre os den med en sejr over B1908 i efterårets sidste kamp. Men vi har brug for alle hvepse på Tingbjerg Ground.

Vi kan selv gøre arbejdet færdig i morgen, når B1908 gæster Tingbjerg Ground. En sejr vil sikre os 1. pladsen i pulje 1 og dermed tre point i oprykningsspillet. Disse tre point vil være vigtige at få med over.

Men vi skal ikke tro, at det bliver nemt mod B1908. I kampen mod dem tidligere på sæsonen havde de os virkelig ude i tovene og kunne have taget alle tre point. Men vi fik vendt det hele og scorede sejrsmålet i kampens sidste minut. Det bliver med garanti lige så svært denne gang - også selvom vi er på hjemmebane.

Vi har brug for alle hvepse og Danmarks Smukkeste på tribunen, så vi kan gå på vinterferie med en 1. plads og følelsen af et rigtig godt efterår. Så alle ud til Tingbjerg Ground i morgen!

Men kan du ikke komme, så vil vi som sædvanligt liveopdaterer fra kampen på Twitter. Samtidig livestreamer vi den også via vores VEO.

Vigtig info
Der vil være to indgange - en til betalende og en til alle med kort (eller gratis adgang eksempelsvis børn, ungdomsspillere og æresmedlemmer).

På dagen vil alle der ikke har kort eller anden aftalt adgang skulle betale entre.

Information om entrépriser og andre vigtige ting kan findes her.

Efter kampen
Efter kampen mod B1908 vil der være fyrværkeri-show, hvor man også kan forudbestille fyrværkeri. Køber man for over 750 kr. giver vi 2 flasker Brønshøj-vin (værdi 150 kr.).

Fra kl. 17 vil det være muligt at købe hjemmelavet pizza og se Frankrig mod Danmark inde i restauranten.

Seneste kamp
Vi fik en fantastisk start i sidste uge, hvor vi gæstede GVI i Nymosen og tog en 1-4 sejr. Inden for de første 12 minutter af kampen, havde vi scoret tre mål. Suhr, Veltz og Jægergaard stod for målene. Men målene blev en sovepude og inden pausen fik GVI reduceret til 1-3.

GVI var det bedste hold i 2. halvleg, hvor de pressede på for endnu en reducering. Men vi formåede at lukke kampen, da Casper Neerborg gjorde det til 1-4 med 30 minutter tilbage af kampen. GVI nægtede at give op, men fik ikke scoret yderligere.

Se eller gense mål og chancer fra kampen mod GVI lige her:

Modstanderen
B1908 har ikke haft nogen nem sæson. Først i 12 runde fik de sæsonens første sejr, da Herstedøster blev besejret 6-0 i Sundby Idrætspark. Den dårlige sæsonstart har også gjort, at B1908 befinder sig næstsidst i pulje 1.

Men spillet har helt sikkert været til mere. Det så vi selv, da vi gæstede B1908 den 24. september 2022. Vi kom godt nok foran, men inden pausen havde Julius Hamburger-Toft scoret to gange og bragt B1908 foran 2-1.

Efter pausen havde B1908 flere muligheder for at lukke kampen, bl.a. en forsøg på overliggeren. Men de formåede ikke at udnytte chancerne. I stedet for fik vi vendt det hele. Først fik Neerborg udlignet og dybt inde i overtiden scorede Suhr sejrsmålet til stillingen 2-3.

Så vi møder et B1908-hold i morgen, der både jagter vigtige point og revanche.

Chancer og mål fra sæsonens første opgør mod B1908 i Sundby Idrætspark kan ses her:

Dommertrio
Jihad Ezat skal dømme efterårets sidste kamp. På sidelinjerne vil Tom Pilgård og Casper Bengtsson assistere ham.

Luk