Menu

Omskifteligt opgør

image
13. maj 2022 kl. 15:29
Den stod på både sol, regn, hagl og vind i Greve, da det endte 1-1 på udebane i dagens kamp. Vi styrede 1. halvleg, mens Greve kom blæsende ud til 2. halvleg. Kampen sluttede med skiftende overtag. Så det var både vejret og opgøret, der bød på en del variation.

1. halvleg var en chancefattig affære. Men de chancer som kom, tilfaldt os. Og i det 26. minut var der gevinst. Godt sammenspil mellem Martin Jensen og Nicholas Marfelt gjorde, at Jensen kunne løbe ind i feltet og sende bolden over i det lange hjørne med ydersiden. 0-1.

Vi fortsatte med at dominere i 1. halvleg med undtagelsen af de sidste par minutter, hvor Greve fik nogle farlige dødbolde.

Derfor kunne vi gå til pausen med en snæver, men fortjent 1-0 føring.

Hvad Greves cheftræner havde sagt til dem i pausen, kunne vi godt tænke os at vide. For værterne kom blæsende ud til 2. halvleg og satte os under tungt pres. Greve havde flere farlige situationer, men vi formåede dog at holde stand.

Men i det 63. minut, så gik den ikke længere. Pludselig var Mathias Pedersen fri, og med hvad der lignede en gedigent fejlkiks af Greve-topscoreren endte med at give gevinst. Pedersen ramte bolden helt skævt med ydersiden, men den overraskende afslutning snød vores målmand og bolden kunne kravle i mål. 1-1.

Kort tid efter var Rasmus Suhr tæt på at kunne bringe os foran igen. Martin Jensen slog et perfekt indlæg, men Suhr manglede et par centimeter for at kunne heade bolden i mål.

Vi fik igen et lille overtag i kampen efter Greves scoring, men ingen nævneværdige chancer. Lige inden slutfløjtet fik Greves Mathias Pedersen en gylden mulighed for at sikre hjemmeholdet alle tre point. Men helt fri inde i feltet fik han headet over mål.

Kampen endte derfor 1-1 i hvad der var vores bedste udekamp i 2022. 1-1 må siges at være et fortjent resultat, men hverken vi eller Greve kan bruge et point til meget.

Greve, som nu ikke har tabt i deres sidste 17 kampe, mistede et vigtig skridt i oprykningskampen, mens vi missede muligheden for at lægge afstand til vores nedrykningsrivaler.

Men de næste fire kampe byder på opgør mod alle fire hold, som vi ligger og slås med. Den første af de fire finaler er på lørdag den 21. maj kl. 14, når vi hjemme møder Herstedøster.