Menu

Hvepsepiger til stævne

image
11. august 2022 kl. 20:14
I weekenden var både vores U8-piger og U10-piger afsted til FC Københavns Fodboldfestival. Her var der masser af succes til de unge hvepse ude på Jens Jessens Vej.

Lørdag den 6. august var vores U10-piger i aktion, hvor det blev til tre sejre ud af tre muligt og en samlet målscore på 11-2.

En af modstanderne var Nørrebro United, som blev besejret 3-1. Pigerne spillede og kæmpede godt og det var fortjent med sejren. Målscorerne blev Elisa, Selma og Asiya.

Modstander nummer to var FA 2000. Her blev det til en 4-1 sejr. Nok en gang spillede pigerne en god kamp. Josefine og Asiya scorede hver to mål.

Den sidste modstander var FA 2000 2. hold. Her endte det med en 4-0 sejr til Brønshøj. Asiya viste igen sin målfarlighed og scorede alle fire mål. Dermed nåede hun op på syv scoringer til stævnet.

Flot gået af pigerne og vi glæder os til at følge dem meget mere i denne sæson.

Søndag den 7. august var det så U8-pigernes tur til at vise de sort-gule farver frem til Fodboldfestivalen. Og det var nogle unge hvepse i målhumør. To sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 19-3 og så endda kun med fire spillere.

De tre modstandere var Hareskov, FA 2000 og Hareskovs 2. hold. Mod Hareskovs 1.hold endte det 3-3, mens FA 2000 blev besejret hele 9-0. I kampen mod Hareskovs 2. hold blafrede netmaskerne igen, da det blev til en 7-0 sejr.

Også rigtig godt gået af de unge piger, som også går en spændende sæson i møde.

Og hvad der næsten var bedre end de flotte resultater var, at Brønshøjs Salma fik Fodboldfestivalens Fair Play-pris.

På pigernes Facebook-sider kan du se mål, videoer og billeder fra stævnet.

Stort tillykke til Salma, som vandt Fair Play-prisen til Fodboldfestivalen.

Luk