Mads Rønne stopper

Mads Rønne i jubel

Den 32-årige midtbanespiller Mads Rønne, der har spillet i Brønshøj Boldklub de sidste tre sæsoner, stopper karrieren.

- Mads har et krævende job og haft svært ved at få det til at hænge sammen med fodbold.  Han har mistet lysten og stopper karrieren, fastslår sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Mads Rønne fik sin debut den 17. marts 2018 i udekampen mod Næsby. Vi tabte 3-1, men Mads kunne glæde sig over en debut-scoring.

Rønne har lige scoret

- Han er en rigtig guttermand både på og udenfor banen, og han flugter fint med klubbens værdier. En dygtig spiller, der har givet sig 100 procent til kampe og træning og er vellidt af hele klubben. Vi holder en dør på klem, hvis han skulle få lyst igen, tilføjer sportschefen.

I alt blev det til 61 kampe i sort og gult for Mads Rønne, hvor det også blev til 18 scoringer. I den netop overstået sæson blev Mads Rønne også kåret til årets spiller i Brønshøj.

Så det bliver altså uden Mads Rønne, når sæsonen skydes i gang den 29./30. august, hvor Vanløse kommer på besøg.