Træningstider:

Udviklingsafdelingen holder ferie og starter op igen i uge 2 - dvs. onsdag d. 10/1.

Træningstider frem til start april:

Onsdag 16.15-17.30 U12/U13

Onsdag kl 17.45-19.00 U10/U11

Torsdag kl 18.00-19.15 U14/U15

Om udviklingsafdelingen:

Udviklingstræningen i Brønshøj Boldklub,har til formål, primært at udvikle spillernes individuelle tekniske, taktiske og fysiske kompetencer.

Med tekniske kompetencer menes, evnen til at kontrollerer bolden for fødderne, evnen til at modtage bolden og afleverer den videre til en medspiller. Det er også vigtigt at have et så stort repertoire af finter som muligt, så man kan klare sig i spilsituationer, hvor man evt. er 1v1. Sparkeformer er også en del af det tekniske repertoire og er derfor også en del af denne træning.

Spilintelligensen hos en spiller, er noget der er fokus på og bliver trænet i udviklingstræningen, evnen til at træffe den mest optimale beslutning i en given spilsituation er vigtig for spillerne at lære.

Fysisk er det primært hurtighed og koordination, der er fokus på i denne træning. Hurtige fødder er en kompetence, der lægges stor vægt på hos en spiller i Brønshøj Boldklub.

Ved spørgsmål kontakt nedenstående.

Jesper Mathiesen, Brønshøj Boldklub sportslig ansvarlig
U10-U19 e-mail: jespermathiesen74@gmail.com

Kontaktpersoner

Jesper Mathiesen Sportslig Ansvarlig / Træner tlf: 30 40 14 02 jespermathiesen79@mail.com