Afklaring mht. kontingentbetaling

Kære medlemmer af Brønshøj Boldklub

Godt Nytår!

De fleste af jer har i disse dage modtaget en mail fra Brønshøj Boldklub omkring kontingentbetaling. Denne mail er helt i orden, og vi beder jer benytte betalingslinket i mailen til betaling af jeres kontingent.

Vi beklager, at vi ikke tidligere har været ude og informere om dette. Det burde vi have gjort. Men baggrunden for denne ændring i kontingentopkrævningen for jeres kontingent i klubben er, at vi gerne vil effektivisere kontingentopkrævningen for at spare penge på porto og for at undgå så mange restancer.

Når I benytter betalingslinket i mailen, tilmelder I jer automatisk kortbetaling – og jeres kontingent vil således blive trukket automatisk fremover – ligesom med betalingsservice.

Vi håber, at I vil være med til at lette administrationen af vores kontingentopkrævning, som vil gøre det nemmere for både jer og os.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte Kirsten Espersen på mail: kirsten.espersen@post.tele.dk

Skulle der være nogle derude, der gerne vil være passive medlemmer af Brønshøj Boldklub, så kan vi oplyse, at det kun koster 225 kr. pr. halvår at støtte vores dejlige klub, og indmeldelse kan ske på klubben hjemmeside.

Mange Hvepse-hilsener
Kirsten Espersen