To hvepse forlænger

Lars Emil Juel Andersen og Oliver Korch

Midtbanespilleren Lars Emil Juel Andersen og målmanden Oliver Korch har begge forlænget deres aftaler med Brønshøj Boldklub. Aftalerne løber det næste år.

- Lars Emil, der er 32 år, er nu i gang med sin sjette sæson her i Brønshøj Boldklub.. Han er en vigtig spiller, der giver sig selv 100 procent på banen og altid går forrest. Jeg er glad for, at han endnu engang har forlænget sin aftale med klubben, siger sportschef Thomas Ibsen.

Lars Emil Juel Andersen fik debut for Brønshøj den 26. juli 2014 ude mod Vejle, og har i alt spillet 127 kampe og scoret to mål.

- Målmanden Oliver Korch, der er 25 år, kom til klubben i vinterpausen. Han er en dygtig målmand, men han har været skadet. Når han kommer i tilbage i fulde omdrejninger, håber vi, at han vil tage kampen op imod Kasper Vilfort. Det er sundt med konkurrence, slutter sportschefen.

Oliver Korch fik debut ude mod Avarta den 10. marts 2019 og har indtil videre spillet tre kampe for hvepsene.