Thorup går til hvepsene

Christian Thorup i aktion for Vanløse (tv.)

Christian Thorup (tv.) i aktion for Vanløse. Vi glæder os til at gense ham i hvepsetrøjen.

Den 30-årige midtbanespiller Christian Thorup fra Vanløse skifter til Brønshøj Boldklub.

- Christian Thorup er en hårdtarbejdende midtbanespiller, som er utrolig effektiv i sit spil. En rigtig god forstærkning af vores midtbane, fastslår sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Thorup har spillet ungdomsbold i Brønshøj, og har tidligere spillet 21 førsteholdskampe med et mål til følge. Han var bl.a. med i oprykningssæsonen 2009/10. Sidenhen gik turen til Herlev og Avedøre, inden han endte i Vanløse i sommeren 2016. Her blev det 86 kampe i Vanløse-trøjen, og som han også var med til at vinde Danmarksserien med i 2018.

- Han er utrolig effektiv i sit spil og er rigtig god til at gøre tingene svære for modstandernes midtbane. Det er simpelthen en hamrende effektiv spiller, tilføjer sportschefen.

Christian Thorup har fået en kontrakt på et år.