Tak for støtten

Tingbjerg Ground

Bestyrelsen i Brønshøj Boldklub ApS vil gerne sige en meget stor tak til alle de mange personer som i løbet af dette forår støttede divisionsholdet ved alle mulige former for indsamlinger, og som er endt op med et flot beløb på ca. 150.000 kr., som varmer rigtig meget efter et forår, hvor vi gik glip af hele 9 hjemmekampe som følge af, at sæsonen blev decimeret kraftigt grundet det som vi fortsat frygter og kæmper imod, nemlig Covid 19.

Det var derfor også en stor glæde og fornøjelse at se så mange supportere igen til kampen mod AB og lige så til de sidste to hjemmekampe, selvom vi desværre ikke havde heldet med os som følge af skader en masse – det er nemlig ægte supportere, som uanset resultatet følger BB i tykt og tyndt – STOR TAK.

Selvom vi ikke var enige med Divisionsforeningen i, at turneringen skulle starte op igen, så skal der alligevel herfra lyde en stor tak til Divisionsforeningen for det kæmpe arbejde, som man har udført på vegne af dansk fodbold – og hånden på hjertet så var vi i BB rent faktisk også glade for at komme i gang igen og ikke mindst for at der også måtte være tilskuere til vores kampe.

Uanset at vi måske ikke fik sluttet af på bedste vis, så har vores divisionshold i efteråret bevist, at vi var et af rækkens tre bedste hold, og med de manglende muligheder for forberedelse op til de sidste kampe, skal der også lyde en stor tak til spillertruppen, som på trods af manglende kamptræning og skader alligevel tog kampen op så godt som det nu var muligt. I samme moment skal der også lyde en tak til trænerstaben og sportschefen, som ligesom spillerne havde meget ringe muligheder for at gøre holdet klart – og selvom det aldrig er sjovt at tabe, så kan man ikke klandre nogen for ikke at gøre deres bedste.

Uden de mange frivillige var vi ilde stedt og derfor også en stor tak til jer, som gav et nap med til de kampe, som trods alt blev spillet. Manden, som har fået det hele til at spille ved hjemmekampene, har desværre valgt at sige fra overfor denne opgave fra og med næste sæson, og derfor skal der lyde en meget stor tak til Dennis Kjeldsen for at påtage sig denne tjans. Dennis fortsætter heldigvis med sine mange andre opgaver som direktør i ApS’et. Endelig bør vi ikke glemme de mange sponsorer, herunder Erhvervsklubben, Klub 100 og alle andre som har støttet divisionsholdet gennem et turbulent forår – tak for jeres forståelse i en for alle meget svær periode. Bestyrelsen glæder os til at se jer alle sammen igen, når sommerferien er forbi, og der igen skal spilles divisionskampe på Tingbjerg Ground.