Succesfuld banko i Brønshøj

Bankoplader

I går aftes holdt Hvepsene Support banko nede i Brønshøj, og det var en succes med næsten 40 mennesker.

Opråber Steen Jørgensen

- Taget i betragtning af, at det var første gang vi holdt det, så er jeg meget tilfreds, siger Christian Haslund, som var arrangør af banko-aftenen.

Som opråber havde man ”hyret” en mand, der i den grad kunne råbe. Der var nemlig tale om Supporternes formand, Steen Jørgensen, som i den grad kan råbe et stadion op, og han gjorde det også ganske godt i går aftes, hvor han med klar røst fik offentliggjort numrene.

- Vi var glade for, at formand Steen Jørgensen kunne stille op. Vi har jo hørt hans stemme utallige gange på Tingbjerg Ground, men tænkte, at den også kunne bruges til noget fornuftigt, fortæller Christian med et glimt i øjet.

Præmier, vin og chokolade

Bankospillet strakte sig over 10 spil, hvor der var mulighed for at vinde fine præmier, enten i form af chokolade, vin eller kød. Præmier var hentet nede hos den lokale købmand Bent Meilstrup Kristensen og Spar Supermarked på Ruten 14 i Brønshøj.

- Bent havde sørget for nogle gode præmier til vores banko-spil, og de heldige, der løb med en præmie eller flere, virkede også tilfredse, fortsætter Christian.

Pga. succesen med det første bankospil, så er der allerede planlagt et nyt banko-spil, som finder sted torsdag den 4. maj kl. 19 nede i klubhuset på Ruten 2 i Brønshøj.

- Vi var glad for alle de mennesker, som var med til at gøre aften god og hyggelig. Samtidig var det også rart at se nogle nye ansigter nede i klubhuset. Vi håber, at vi har skabt et godt indtryk af klubben og bankospillet, så de kommer igen. Vi har selvfølgelig også plads til mange flere, som har lyst til at tilbringe et par timer i godt selskab, slutter Christian.

Bankoaften