Støt vores sponsorer - de støtter os!

Stemning på Tingbjerg Ground

Der er ingen tvivl om, at mange bliver ramt, både privat og økonomisk, pga. Corona-virussen. I Brønshøj Boldklub er vi afhængige af fansenes støtte, men også af sponsorernes støtte. Derfor har vi lavet en liste over, hvordan du kan støtte nogle af vores sponsorer i denne tid, og dermed være med til at støtte klubben indirekte.

ABC Trafik - Flintholm Allé 25, 2000 Frederiksberg
Hos ABC v/ kørelærer Martin Jacobsen har du mulighed for at få en god rabat på generhvervelse af kørekort.

Bodenhoff Bageri
De holder alle deres butikker åbent, og har taget deres forholdsregler, så du kan trygt handle hos dem. Ellers er det også muligt at bestille via deres webshop og få varerne leveret.

Den Lille Gode Slagter - Frederikssundsvej 205, 2700 Brønshøj
Der er stadig åbent i slagter-forretningen, hvor du kan bestille lækker mad til levering (gratis i Brønshøj) og stadig nyde deres skønne kød. Ring på 38282808 for at bestille.

Herlev Fisk og Vildt - Herlev Bymidte, Herlev Torv, 2730 Herlev
Butikken har åbent og du har også mulighed for at få leveret. Tjek også deres Facebook-side, hvor der bliver lagt mange gode tilbud op.

Kjærstrup Chokoladeglæde - Bornholmske fristelser
Kjærstrup sælger chokolade-påskeæg til en rigtig god pris, og de leverer gratis til hele Danmark.
Kontakt dem enten på tlf.: 31517119 eller mail: fields@kjaerstrup.dk

Kösem Cafe og Restaurant - Nørrebrogade 186, 2200 København N
Her har du mulighed for at bestille take away fra restaurantens lækre menu.

Opticare Nordic
Her har du mulighed for direkte levering, hvis du bestiller fra websiden: www.støtdinklub.dk

Provianten Gudhjem - Ejnar Mikkelsens vej 28, 3760 Gudhjem
Her er der mulighed for take away og vinsalg (torsdag-søndag 16-19), hvis du bor på Bornholm. Alle bestillinger skal ske til Maria (21680019).
Bor du ikke på Bornholm, så kan du støtte ved at købe et gavekort til forretningen via MobilePay eller bankoverførsel (ring til Maria på 21680019).

Sabotøren - Fensmarkgade 27, 2200 København N
Her har du vinsalg ud af huset (torsdag-lørdag 15-18) og du kan købe et gavekort til forretningen via MobilePay eller bankoverførsel (ring til Maria på 21680019)

Sports Store - Frederikssundsvej 171, 2700 Brønshøj
Deres webshop har åbent, og de bringer ud. De har bl.a. lavet en træningspakke, så du kan træne derhjemme.

Skousen - Frederikssundsvej 338, 2700 Brønshøj
Butikken har åbent, men du har også mulighed for videosamtaler, så du kan se varerne. Skousen - Brønshøj kan kontaktes på 3321 0170, broenshoej@skousen.dk eller her på Facebook.

Du kan også støtte klubben direkte ved at indbetale et valgfrit beløb på:
MobilePay 55344 (B.B. Stadion) - skriv ”støtte” i kommentarfeltet

Eller via bankoverførsel:
Reg.nr.: 5331
Kontonr.: ‪0000345952

Skriv ”støtte” i beskedfeltet.

Du kan også købe en eller flere målaktier, hvor du også støtter klubben og samtidig har mulighed for at vinde flotte præmier.