Rejnhold: Ikke godt nok

Rejnhold

Vi har talt med højrebacken Philip Rejnhold om kampen mod Skovshoved i lørdags. Rejnhold var irriteret og skuffet efter kampen, hvor Brønshøj igen måtte indkassere et hurtigt mål selvom, at holdet var klar fra start.

 - Jeg vil ikke sige, at vi ikke var klar fra start af. Hverken i lørdags eller mod B93, for det var vi. Vi glemmer bare at dække op, og virker en smule sløsede i vores måde at gøre tingene på i lørdags, som koster to mål, siger Philip.

Brønshøj kom ikke frem til mange chancer i kampen mod Skovshoved. Bortset fra straffesparket blev det til nogen forsøg ude fra, som ikke var inden for målrammen.

- Vi havde svært ved at skabe chancer, fordi vi ikke løber nok for hinanden. I min optik får vi ikke strukket nok i Skovshoved, ved at tage nogle dybe løb, samtidig med at andre søger ned i banen og modtager bolden. Og hvis det skete, så spillede vi for langsomt, vi flyttede ikke bolden hurtigt nok, så de steder på banen, hvor vi havde skabt plads, blev lukket af Skovshoved, fortsætter Rejnhold.

Spillerindløb

Det var da heller ikke en flok tilfredse eller glade spillere, der mødte fansene i klubhuset efter kampen.

- Jeg sad med en lorte følelse. Vi havde en kollektiv off-day, og det kan ske, men måden det skete på var alt andet end tilfredsstillende. Jeg sad med en følelse af, vi ikke gad det nok. Vi var ikke villige til at investere i tacklinger, dybe løb etc. i hele kampen. Skovshoved virkede til, at ville det mere end os. Det blev udslagsgivende og det er bare ikke godt nok, konstaterer Philip.

Brønshøj har før været bagud, og alligevel endt med at vinde. Det troede Rejnhold også på, men det skete desværre aldrig.

- Kampen skal glemmes hurtigst muligt. Skovshoved får to hurtige mål, og selvom vi var bagud med to, var jeg overbevist om, at vi godt kunne komme tilbage i kampen, hvis vi skruede en tand mere op for aggressiviteten, fight og viljen. Det formåede vi aldrig at gøre og blev egentlig aldrig rigtigt farlige i kampen. Et fortjent nederlag, for Skovshoved var bedre end os i lørdags, fortæller Rejnhold yderligere.

BB-Skovshoved, 19.08.17 1-0 til SIF

Forhåbentlig lærer spillerne af kampen mod Skovshoved, og stepper op, når der venter nogle svære kampe i de næste runder.

- Jeg håber, at kampen bliver et wake-up, for vi skal steppe op nu. Vi skal møde nogle rigtig dygtige modstandere de næste par weekender, og hvis vi leverer samme indstilling og præstation som mod Skovshoved, så kan vi ende med at blive skilt ad. Jeg er dog overbevist om, at hele holdet stepper op og viser, at det som skete i weekenden var én engangsforestilling, og det får Næstved som de første at smage på søndag, slutter højrebacken.