Pressemeddelelse fra Divisionsforeningen

Tingbjerg Ground

Divisionsforeningen har i dag sendt en pressemeddelelse til pressen, hvor de har besluttet, at der skal spilles seks runder mere af 2. division med start senest 17. juni og afslutning 5. juli. Men der er en række forbehold, som skal tages højde for.

Følgende er yderligere blevet besluttet:

• Der spilles ikke flere kampe i grundspillet. I stedet går slutspillet i gang, hvor top 6 fra Øst og Vest spiller om oprykning, mens de nederste 6 i Øst og Vest spiller om at undgå nedrykning. Holdene tager alle point og mål med i slutspillet.
  • Der skal spilles 6 kampe - 3 hjemmekampe og 3 udekampe. Kampene vil være mod de seks hold, som kommer fra den anden pulje. I Brønshøjs tilfælde vil modstanderne være Aarhus Fremad, Middelfart, Brabrand, Thisted, AB og Jammerbugt FC.
  • Hvis 2. division ikke er en del af genåbningsfase 3 (senest fra den 8. juni), slutter sæsonen uden flere kampe.
  • Ligegyldig, hvor mange kampe, der spilles i 2. division, vil der fortsat være fem nedrykkere og en oprykker.

Det er vigtigt at understrege, at ovenstående stadig er afhængige af mange ting, bl.a. om 2. division er en del af genåbningsfase 3.Du kan læse hele Divisionsforeningens pressemeddelelse her: