Optakt: Turen går til Thisted

BB mod Thisted

I dag venter sæsonens længste tur. Der venter nemlig en bustur på over 400 km, når vi møder Thisted i Thy.

Rent sportsligt er der ikke meget på spil for hverken os eller Thisted, da vi har hhv. 14 og 16 point op til 1. pladsen, der giver oprykning til 1. division. Og med kun fem kampe tilbage, så er det løb kørt.

Man kan så spørge sig selv, hvorfor skal vi spille disse kampe. Men ser vi tilbage på AB-kampen fra i søndags, så vi, hvor stor betydning det havde for vores fans og supportere at være tilbage på Tingbjerg Ground. Så de sidste fem kampe spilles i den grad for tilskuernes skyld, og det er dem også velundt efter flere måneders fodboldhunger.

Vi ved, at mange ikke har mulighed for at komme til Thisted, men så er det godt, at man som altid kan følge med på Twitter, hvor vi liveopdaterer fra kampen.

Og har du et Ekstra Bladet +abonnement, så kan du livestreame kampen.

Seneste kamp
Efter mere end tre måneders pause stod den igen på 2. divisionsbold, da det endte med et målrigt mosederby i søndags.

AB startede kampen bedst, men det var os, der kom foran både 1-0 og 2-0 - begge mål scoret af Kevin Bechmann Timm. Lige inden pausen fik AB reduceret ved Marcus Hørbye.

Lige efter pausen fik uglerne udlignet ved Adnan Curovic, men vi kom hurtigt foran igen ved kampens spiller Casper Löween, der gjorde det til 3-2. Men senere blev det 3-3 ved at flot selvmål af Gustav Therkildsen, og AB kom foran 4-3, da Nichlas Rohde fik sat en returbold i kassen.

Men med de sidste kræfter, så fik vi udlignet til slutresultatet 4-4, da Nicolai Clausen fik hovedet på Casper Löweens perfekte hjørnesparksindlæg.

Modstanderen
Thisted var en tur til Gentofte i søndags. Her rendte thyboerne ind i et 0-2 nederlag.

Fire gange tidligere har vi mødt Thisted, og vi har stadig vores første sejr til gode efter en uafgjort og tre nederlag med en samlet målscore på 5-11.

Seneste besøg i Thisted endte med et 1-4 nederlag den 25. maj 2017. Her blev vi nærmest blæst ud af banen, da thyboerne var foran 4-0 efter 55 minutter. Det lykkedes os dog med 10 minutter igen at få pyntet på resultatet, da Christoffer Boateng ved reduceret slutresultatet.

Dommertrio
Dagens dommer bliver Rasmus Nielsen, som får assistance på linjerne af Troels Christensen og Lasse Læbel Graagaard.