Optakt: Topopgør i Tingbjerg

64' Sebastian Elvang
84' Christoffer Boateng
lør. 19. aug 2017

Brønshøj kom ned på jorden igen efter en flot sæsonstart, da de i går tabte 0-2 hjemme mod Skovshoved.

BB-Skovshoved, 19.08.17 Plakat

På lørdag er der topopgør i Tingbjerg Idrætspark, når Brønshøj tager imod rækkens nummer 3, Skovshoved. Her skal Brønshøj forsøge at udbygge deres sejrsstime til seks kampe, men det bliver ikke nemt mod oprykkerne, som har fået en god sæsonstart.

Men hvepsene har indledt sæsonen med den bedste start i mange år. Selvom spillet måske ikke har siddet lige i skabet hver gang, så er det et kynisk og hårdt kæmpende mandskab, som Michael Winter har sendt på banen. Dette har indtil videre givet fuld gevinst.

Vi håber også på at se mange hvepse på tribunen på lørdag, og ud over fodboldkampen, så får du også mulighed for at vinde to fribilletter til landskampen mellem Danmark og Polen i Parken den 1. september. Alt hvad du skal gøre er at købe det flotte kampprogram til kun 20 kroner, hvor der vil blive trukket lod om de to billetter i pausen. I programmet har du også mulighed for at læse spillerinterviews og meget mere.

Men kan du ikke komme til Tingbjerg på lørdag, så har du stadig mulighed for at se kampen, når vi livestreamer den via Mycujoo.

Seneste kamp
I sidste runde var Brønshøj taget nordpå til Hillerød, og her hentede Winters tropper en 2-0 sejr.

Kevin Bechmann Timm fuldendte et godt første kvarter af hvepsene med et langskud, der snittede en Hillerød-spiller og strøg i mål. Herefter overtog Hillerød-kampen, men flere gode redninger af Kasper Vilfort gjorde, at Brønshøj kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

Hillerød-BB, 12.08.17 2-0 målet

Brønshøj fik stoppet Hillerød-stormen mod Vilforts mål i 2. halvleg, og overtog kontrollen med kampen. Her kom Brønshøj frem til gode chancer, men måtte vente til et kvarter før tid før 2-0 målet kom. Patrick Naundrup blev sendt i dybden, og fra baglinjen spillede han bolden ind til Christoffer Boateng, som fik skovlet bolden i mål.

Du kan se højdepunkter fra kampen her.

Modstanderen
Skovshoved er på bare to sæsoner rykkede op fra Københavnsserien til 2. division, som de sidst var en del af i sæsonen 1998/99. Så det er en klub, der i lidt over to år har haft masser af succesoplevelser og bobler over med selvtillid.

De har også fået en god start på sæsonen, hvor de i første runde hentede en 3-1 sejr ud mod nedrykkerne fra Næstved. Seneste kamp gav en uafgjort hjemme mod Frem, hvor skovserne også kom foran.

Simon Bræmer i BB-trøjen

Det er blevet til 10 officielle kampe mod Skovshoved. Her er det endt med 4 sejre og 6 nederlag med en målscore på 23-29. Seneste opgør var for 19 år siden, den 29. marts 1998, hvor Brønshøj mødte skovserne i 2. division. Hvepsene vandt 4-0 på mål af Dennis Jacobsen, Roman Func, Brian Kaus og Thomas Knudsen.

Den første officielle kamp mod Skovshoved blev spillet i 1937 i den bedste lokalrække under KBU. Her vandt Skovshoved 2-1 på Genforeningspladsen.

På banen skal der holdes øje med den tidligere Brønshøj-bomber Simon Bræmer, der fra 2011-2013 scorede 24 mål for hvepsene i 59 kampe. Han blev topscorer for Skovshoved i sidste sæson, hvor han scorede 17 mål.

Karantæner
Skovshoved må undvære Frederik Thyssen, der fik det røde kort i slutminutterne mod Frem i seneste runde.

Dommertrioen
Martin Køster bliver manden med fløjten, og på linjerne får han hjælp af Simon Blond og Deniz Yurdakul.

Tranberg: Konkurrence om pladserne
Niels Bjørn Hansen har snakket med midtbanespilleren Oskar Tranberg om kampen på lørdag, cheftræner Michael Winter og konkurrencen om pladserne, hvor Brønshøj har mindst to gode spillere på hver position på banen.

- Konkurrencen giver stor intensitet og tænding til træningen. Jeg tror, at alle giver den en ekstra tand, og hvis man ikke bliver udtaget, vil man ved træningen vise træneren, at han har taget fejl, siger Tranberg.

Michael Winter sætter spillet igang

Mange af spillerne i truppen er gengangere fra sidste sæson, mens cheftræner Michael Winter er ny mand på sidelinjen, men Tranberg mener, at spillerne hurtigt har vænnet sig til Winter.

- Han har været god til at forklare sit spillesystem, og det er mit klare indtryk, at hvis vi følger hans plan, så går det godt for holdet. Vi skal være fuldt koncentrerede i hver eneste kamp, så skal det nok lykkes. Michael har rigtig god kontakt med alle spillere, og selvom han er tysker, så har han humor, fortsætter Oskar.

På lørdag gælder det som bekendt Skovshoved, men selvom de er oprykkere, så forventer Tranberg ikke nogen nem kamp.

- Det bliver en rigtig svær kamp. Skovshoved slog Næstved, og de spiller god fodbold. Men det bliver svært for dem at spille på Tingbjerg Ground. Vi kæmper hårdt og tager de tre point på vores hjemmebane, slutter årets spiller fra sæsonen 2016/17.

Du kan læse det fulde interview med Oskar Tranberg, interview med topscorer Kevin Bechmann Timm samt cheftræner Michael Winter og meget mere i det flotte kampprogram for blot 20 kroner, og som nævnt tidligere, så får du også muligheden for at vinde to fribilletter til Danmark-Polen den 1. september.