Optakt: Sejrsjagt i Skovshoved

Rønne i aktion for hvepsene
Skovshoved
2' Silas Trier Madsen
8' Oscar Buch
21' Lars Emil Juel Andersen
28' Anton Holse
35' Frederik Kragh
48' Anders Christiansen
81' Mads Rønne
82' Matin Corlea
lør. 30. marts 2019

Det blev til et enkelt point ude mod Skovshoved i dag, hvor det endte 2-2. Vi havde ellers alle muligheder for at lukke kampen i 1. halvleg. Men når man brænder sine chancer og ikke kommer ordentligt ud af omklædningsrummet i begge halvlege, så bliver det svært at vinde. Oscar Buch og Lars Emil Juel Andersen stod for vores mål i dag.

Efter to hjemmekamp i træk er det i morgen blevet tid til en udebanetur. Her går turen til Skovshoved, hvor det i de to seneste opgør, i Skovshoved, er endt med nederlag. Dette håber vi selvfølgelig bliver ændret i morgen.

Og hvepsene kender godt vejen til Skovshoveds mål, da opgøret i efteråret bød på en 6-0 sejr, og i vinterens træningskampe blev det til en 5-0 sejr. Så håber vi bare, at spillerne også kan finde vej til nettet på Leo Ground.

Forhåbentlig kan de det, især hvis der er hjælp på sidelinjen fra Danmarks Smukkeste. Så kom ud til Skovshoved og støt spillerne i kampen om tre vigtigt point.

Og ellers så kan kampen følges på Twitter, hvor vi livekommenterer eller på Mycujoo, hvor Skovshoved livestreamer kampen.

Mads i jubel over mål

Rønne: Positiv udvikling
Vi har talt med Mads Rønne om kampen mod Skovshoved. Rønne var ikke med i sidste rundes kamp mod Frem, da han sad ude pga. karantæne efter et mindre heldigt rødt kort imod Vanløse.

- Det var vildt frustrerende at sidde ude i sidste uges københavner-derby, specielt med den stemning der var på Tingbjerg Ground! Jeg har desværre altid haft lidt en tendens til at få de her dumme karantæner, hvorfor jeg også er ekstra sulten for at levere en god kamp på lørdag mod Skovshoved, siger Rønne.

Mads Rønne
Midtbane 9
Mads Rønne

I sidste sæson blev det til blot 14 mål i 14 kampe i grundspillet, mens det i denne sæson er blevet til 41 scoringer i 19 kampe. Rønne har da også sporet en fremgang.

- Jeg har været med siden nedrykningsspillet sidste forår, og synes vi har været inde i en meget positiv udvikling. Vi tror på, at uanset hvor mange mål modstanderne scorer, så laver vi bare ét mere. Det har skabt selvtillid og sammenhold, hvilket betyder, vi har spillet chancerne væsentlig større for hinanden i stedet for at ville afgørende kampene som individualister, fortæller Mads.

Som nævnt så har vi scoret 11 mål mod Skovshoved i de to sidste kampe, og Rønne håber, at netmaskerne igen blafrer en del gange samt, at han selv kommer på tavlen.

- Vi håber på at scorer mange mål igen på lørdag mod Skovshoved. Skovshoved er min fars gamle klub, så personligt håber jeg da også at få bolden i kassen! Og derudover at spille kampen færdig uden kærlige samtaler med dommeren, slutter offensivspilleren.

Seneste kamp
Den stod på københavnerbrag i lørdags, da Frem kiggede forbi Tingbjerg Ground til et opgør, der endte uden en vinder.

Det var en kamp, hvor Frem var det bedste hold, men alligevel lykkedes det os at komme foran 1-0, da Kevin Bechmann Timm helflugtede bolden i mål med venstrebenet. Men i starten af 2. halvleg fik Frem udlignet til 1-1 ved Frederik Roepstorff. Frem havde også muligheder for at bringe sig foran, men vi holdt stand.

BB-Frem, 23.03.19: Lassen og Kevin jubler over 1-0 målet

Modstanderen
Skovshoveds to første kampe her i foråret har budt på et enkelt point. I deres første kamp fik de hevet et point i land mod topholdet Middelfart, mens det blev til et snævert 1-2 nederlag ude mod formstærke Avarta.

Så selvom det er en kamp mod nummer 11 i rækken, så venter der ikke nogen nem kamp.

Det er blevet til 13 kampe mod Skovshoved, hvor det er blevet til fem sejre og otte nederlag med en målscore på 29-34. Det giver et snit på 4,85 mål per kamp.

Og som nævnt, så endte det også målrigt, da vi mødte dem i efteråret, hvor vi scorede hele seks gange.

Skovshoved har nogle målfarlige spillere, og der skal især holdes øje med den tidligere hveps Simon Bræmer, der også kom på tavlen i sidste runde.

Spillested
Kampen spilles i Skovshoved Idrætspark også kendt som Leo Ground. Den ligger på adressen Krøyersvej 5A i Klampenborg. Prisen for voksne er 50 kr., mens børn kommer gratis ind.

Karantæner
Vi har ingen spillere i karantæne, mens Skovshoved må undvære midtbanespillere Marco Sander.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Simon Rosenlund, og linjedommerne vil være Andreas Barnewitz og Ulrik Gøtze.

Fans i Skovshoved