Optakt: Masser af fodbold

BB-Husum, Kevin
Greve Fodbold
lør. 10. marts 2018

Der er i den grad grund til at være optimistisk i forhold til forårets kampe, da Brønshøj spillede en god kamp i den sidste træningskamp. Her blev Greve besejret 2-1 efter to mål af Philip Rejnhold.

Husum
lør. 10. marts 2018

Det kunne ikke blive meget mere lokalt, da Brønshøj og Husum mødtes i en træningskamp i dag. Husum vidste sig at være stærkest, da de kunne tage hjem til den anden side af Frederikssundsvej med en 2-0 sejr.

I morgen spiller divisionsholdet deres sidste træningskamp inden det går løs i forårets 2. division. Den sidste test bliver mod divisionsrivalerne fra Greve. Det bliver en god mulighed for at teste niveauet mod en direkte modstander i kvalifikationsspillet.

Udover divisionsholdet, så skal reserverne også i aktion, når de møder Husum, lige bagefter, i Slaget om Frederikssundsvej. Det bliver et lokalopgør med knald på, hvor der plejer at dukke en del tilskuere op.

Men vi byder ikke kun på seniorbold. Kl. 11, inden de to kampe mod hhv. Greve og Husum, spiller vores U15-hold mod GVI. U15-holdet har været i målhumør i de to sidste kampe, hvor det er blevet til en 7-0 sejr og en 10-0 sejr. Så kom ud og se og støtte U15-holdet, så de kan holde snor i B73, Slagelse.

Alle kampene spilles på kunstbanen i Tingbjerg.