Optakt: Lokalbrag i første hjemmekamp

87' Jack Castelijns
90' Mads Rønne
lør. 16. marts 2019

For anden runde i træk var Brønshøj involveret i et begivenhedsrigt opgør i 2. division. Nok en gang var der et mål på straffe, rødt kort til hvepsene, blød bane og meget mere

Plakat, BB-Vanløse, 16.03.19

I over fire måneder har vi gået og ventet på bold på Tingbjerg Ground, og på lørdag er ventetiden endelig forbi. Her gælder det nemlig lokalbraget mod Vanløse, og mon ikke både vi og Vanløse vil gå benhårdt efter sejren, da det både gælder Slaget om Slotsherrensvej og jagten på vigtige point for at sikre en plads i oprykningsslutspillet.

Så tag dig selv og alle dem du kender med ud til Tingbjerg Ground på lørdag. For der er nemlig brug for al den støtte, som du kan mønstre. Derudover så har du mulighed for at købe en masse af det nye merchandise, bl.a. t-shirts, hættetrøjer og halstørklæder, og er du lidt sulten inden kampen, så kan du få buffet, kampprogram og bold for 150 kr.

Men skulle du være forhindret i at komme til forårets første hjemmekamp, så livekommenterer vi den på Twitter og livestreamer den på Mycujoo.

Löween: Vi er jo på hjemmebane
Niels Bjørn Hansen har snakket med Casper Löween Jensen, der i søndags fik debut, efter han kom til fra Hvidovre i vinterpausen, og Löween har allerede fået et godt indtryk af Brønshøj.

- Brønshøj er en rigtig fed klub. Jeg oplever her en fantastisk fankultur, som jeg ellers kun har mødt i Brøndby, hvor jeg fik min fodboldopdragelse. Det er rart at være i øjenhøjde med fans og folkene i klubben. Jeg havde hørt meget positive ting om klubben og er ikke blevet skuffet. Jeg er glad for at være her, siger Casper.

Casper har været med i hele opstarten, hvor det også er blevet til både mål og assists. Noget han også håber at bidrage med i turneringskampene.

- Jeg har en aggressiv spillestil, men jeg har taget det tekniske spil med fra min tid i Brøndby. Jeg går efter at lave mål eller skabe assists, og jeg glæder mig til at spille på Tingbjerg Ground. Opbakningen fra fans betyder helt utrolig meget for os spillere. Det er som et ekstra klap på ryggen, fortsætter Löween.

Löween i fuld sprint mod Avarta

Casper har ikke det store kendskab til Vanløse, men det skal ikke forhindre ham i, at sende de tre point til hvepsene.

Jeg kender ikke så meget til Vanløse, men jeg ved, at det er et godt hold. Det bliver ikke en walkover, men hele holdet er indstillet på arbejde hårdt. Derfor tror jeg på et godt resultat. Vi er jo på vores hjemmebane Tingbjerg Ground”, slutter kantspilleren.

Du kan læse hele interviewet med Casper Löween Jensen samt meget mere, bl.a. et interview med anfører Jamil Fearrington, i det flotte kampprogram. Det koster kun 20 kr. inde på stadion på selve kampdagen.

Seneste kamp
I en kamp med stor underholdningsværdi var vi tæt på at tage alle tre point i Espelunden, men kort før tid fik Avarta udlignet til slutresultatet 2-2.

Der var ellers godt styr på det i 1. halvleg, og efter 17 minutter blev Oliver Lassen nedlagt i feltet. På straffesparket var Jamil sikkerheden selv og gjorde det til 1-0. Otte minutter før pausen blev målmand Oliver Korch udvist, da han som bagerste mand nedlagde Thiago Borges. Men selv med en mand i undertal kom vi foran 2-0, da en siddende Jamil fik headet bolden i mål.

Avarta-BB, 10.03.19: Jamil scorer til 2-0

Avarta lagde et stort pres på os fra starten af 2. halvleg, og ti minutter inde i halvlegen kom udligningen, da Olive Carrara fik sparket bolden forbi både venner og fjender og over i det lange hjørne. Efter en times spil måtte Jamil gå ud med en skade, men vi kæmpede videre. Desværre fik Avarta udlignet netop som stadionuret rundede de 90 minutter, da Jonas Hemmingshøj fik sendt kuglen i kassen efter en dødbold.

Ærgerligt at gå glip af de tre point, men set efter kampen kunne vi være godt tilfredse med et point, da vi spillede med en mand i undertal i næsten en time, anføreren måtte gå ud og Vilfort var ”klædt ud” som Odin.

Modstanderen
Vanløse skulle have været i aktion i lørdags, men stadionbanen kunne ikke tages i brug, og kunstbanen kunne ikke godkendes til divisionsfodbold. Så Vanløses første ligakamp i 2019 er altså på lørdag mod os.

Men selvom Vanløse ikke var i aktion i lørdags, kan de se på en runde, hvor resultaterne flaskede sig for Vanløse. 4. pladsen var ikke i fare, men der var en risiko for, at afstanden til 7. pladsen ville blive mindsket. Dette skete dog ikke, så chancen for en plads i oprykningsslutspillet for oprykkerne er i den grad i live.

Rønne mod Vanløse

60 kampe er det blevet til mod Vanløse, hvor vi har vundet halvdelen, tabt 19 og spillet 11 uafgjort med en målscore på 121-94. Seneste møde var i efteråret foran næsten 1.600 tilskuere i Vanløse Idrætspark, hvor det blev en 3-1 sejr på mål af Patrick Naundrup, der nu er i fynske Dalum og to flotte mål af Mads Rønne og Oscar Buch.

Det bliver spændende at se, om det var en fordel eller ulempe for Vanløse, at de ikke kom i aktion i lørdags. En ting er dog sikkert, der skal holdes skarpt øje med angriber Jack Castelijns, der har scoret syv af Vanløses 24 mål.

Karantæner
Brønshøj må undvære målmand Oliver Korch, der skal afsone den første af to karantænedage, efter sit røde kort mod Avarta.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Yasin Seker, og linjedommerne vil være Andreas Barnewitz og Nicolai Mossing Madsen.

Danmarks Smukkeste i Vanløse Idrætspark