Optakt: Jagter ny sejr i ligaen

Tranberg scorer mod Avarta
BK Avarta
13' Christian Offenberg
22' Mads Rønne
27' Christian Offenberg
32' Oscar Buch
41' Mehmet Coskun
51' Jamil Fearrington
56' Jonas Hemmingshøj
57' Simon Richter
70' Oscar Buch
72' Andreas Baes
90' Lars Emil Juel Andersen
90' Mads Rønne
lør. 11. aug 2018

Over 500 tilskuere havde fundet vej til Tingbjerg Ground til Brønshøjs første hjemmekamp i sæsonen. Og de fik set en masser af mål, en giv-aldrig-op-attitude og et fantastisk comeback, da hvepsene fik vendt 1-3 ved pausen til en 4-3 sejr dybt inde i overtiden. Oscar Buch (2), Jamil Fearrington og Mads Rønne scorede målene for Brønshøj.

Plakat mod Avarta, 11.08.2018

På lørdag gælder det sæsonens første hjemmekamp, når Avarta kigger forbi Tingbjerg Ground. Hvepsene skal ud at vise, at pokalkampen mod Herlev var en enlig svale, og i stedet finde spillet, viljen og gejsten fra B93-kampen frem. Lykkedes det, så bliver det også en sjov eftermiddag i Tingbjerg på lørdag.

Som sædvanlig har spillerne brug for støtten på tribunen, så vi håber, at rigtig mange af jer vil stå klar på tribunen og igen bruge stemmerne, som I kun kan bruge dem.

Men skulle du være forhindret i at komme ud og se kampen på stadionet, så bare rolig. Vi liveopdaterer som sædvanligt på Twitter og livestreamer kampen på Mycujoo.

Seneste kamp
Det gik som bekendt ikke, som vi havde håbet på i pokalkampen mod Herlev i tirsdags, hvor det blev til et tidligt pokalexit for Brønshøj.

Herlev virkede mere opsat på at spille kampen end Brønshøj-spillerne, og det kunne også ses i resultatet, som endte med en 5-1 sejr til Herlev. Herlev kom hurtigt foran 3-0, og selvom Oskar Tranberg fik bragt lidt håb tilbage, da han fik reduceret til 1-3 på straffe inden pausen, så kunne Brønshøj ikke få vendt kampen.

Pokaleventyret sluttede derfor allerede i 1. runde. Skal vi se positivt på det, så kan al fokus nu være på 2. division, hvor Brønshøj som bekendt fik en fantastisk start med en 4-0 sejr ude mod B93, og dermed lagde sig i spidsen for puljen.

07.08.18 Herlev-BB Tranberg reducerer til 1-3

Modstanderen
Ifølge Brønshøj Boldklubs officielle statistik har vi mødt Avarta 24 gange. Her er det blevet til 14 sejre, 7 uafgjorte og 3 nederlag med en målscore på 42-31. Så Brønshøj har det statistiske overtag, men seneste opgør hjemme mod Avarta endte alligevel med et nederlag på 2-3 tilbage i sæsonen 2016/17.

Avarta sluttede skidt af i sidste sæsons oprykningsspil. I de sidste 11 kampe fik de ikke hentet tre point, og otte af de 11 kampe endte også med et nederlag. Dette kostede cheftræner Benny Gall jobbet, og Avarta ansatte i stedet den tidligere anfører Peter Benjaminsen.  Han kunne dog ikke forhindre, at Avarta for 12. kamp i træk måtte forlade banen uden sejr.

I weekenden indledte de 2. division med et nederlag på 0-1 mod AB. AB sikrede sig sejren i slutningen af 1. halvleg, hvor Matti Olsen blev væltet i feltet, og han tog sig selv af straffesparket, som han omsatte til scoring. Kampen blev spillet på Glostrup Stadion, da Avartas normale hjemmebane, Espelunden, er i gang med at blive renoveret.

Naundrup scorer mod Avarta

Dommertrio
Niels Haubo bliver manden med overblikket inde på banen, mens han får hjælp på sidelinjerne af Ulrik Gøtze og Shpend Shala.

Jamil: En styrket trup
Niels Bjørn Hansen har snakket med Brønshøjs anfører Jamil Fearrington om kampen mod Avarta, sidste sæson og truppen.

Jamil Fearrington

- Truppen er blevet klart styrket her i sommerpausen. Med de nye spilere har vi fået nogle gode og stærke typer ind, som har noget at byde på – både på og udenfor banen. Vi er klar til en række stærke og tætte opgør, som giver os gode muligheder for point, og i første omgang gælder det om at komme med i oprykningsspillet, siger Jamil.

I sidste sæson var Brønshøj en del af nedrykningsspillet, og efter en svær start blev det til ni kampe i streg uden nederlag, hvor de sidste tre blev vundet.

- Vi havde en hård og lærerig tid i foråret, hvor vi alle lærte at håndtere nedrykningspresset, og i sidste ende sluttede vi flot. Nu spiller vi flot fodbold, og vi har bygget videre på de gamle Brønshøj-dyder med fight og vilje, fortsætter Fearrington.

Brønshøj og Avarta mødte hinanden i en træningskamp i sommerpausen, hvor hvepsene vandt 3-1. Jamil tror dog ikke, at den kamp spiller den store betydning, når de løber ind på banen på lørdag.

- Vi skal nok ikke lægge så meget i, at vi vandt træningskampen med 3-1. Avarta Har skiftet træner og nogle spillere, men vi skal være klar og vinde kampen og de tre point på vores hjemmebane. De nye spillere, der med udehold har spillet på Tingbjerg Ground, glæder sig til at møde vore fans, som hvepse, og ikke mindst opleve den flotte opbakning. Støtten er en kæmpegevinst for holdet, og vi ved, at der er opbakning i både medgang og modgang, slutter anføreren.

Du kan læse det fulde interview med Jamil i det flotte kampprogram, som kan købes inde på stadion på lørdag til blot 20 kr., hvor du også kan vinde flotte præmier via programmet. I programmet kan du også læse interviews med de to nye hvepse Andreas Baes og Simon Richter.

04.08.18, B93-BB Jubel efter mål