Optakt: Efterårets sidste udekamp

89' Mads Jørgensen
90' Jonas Svaneberg Hansen
lør. 3. nov 2018

Det var ikke verdens kønneste fodboldkamp, men alligevel lykkedes det med en solid arbejdsindsats at hente en 1-0 sejr. Defensiven var nærmest perfekt i 2. halvleg, hvor Marienlyst stort set ingen chancer havde. Mads Rønne blev kampens eneste målscorer.

I morgen går turen til Fyn, hvor Marienlyst venter i Odense i efterårets sidste udekamp. Holdene bag Brønshøj nærmer sig, og der er derfor brug for tre point. Både for at bryde for den sejrsløse stime, som er oppe på fire kampe, men også for at give spillerne noget selvtillid efter en svær oktober måned.

Det er et møde mod rækkens bundprop, men vi skal ikke tro, at kampen allerede er vundet. Vi så, da vi mødte dem tidligere på foråret, at det er et hold, der kan kan finde målet, og i de seneste kampe, har hvepsene tilladt alt for mange chancer til modstanderne. Men der arbejdes hårdt på træningsbanen for at forbedre defensiven, og oppe i front har vi tre særdeles skarpe herrer i Kevin Bechmann Timm, Mads Rønne og Oscar Buch, der har scoret hhv. 7, 8 og 9 mål.

Så hvis du vil opleve spillerne i aktion, så anbefaler vi, at man tager turen til Odense og støtter spillerne. Men har du ikke mulighed for at krydse storebælt, så kan kampen følges på Twitter, hvor vi livekommenterer kampen, og Marienlyst streamer kampen via Mycujoo.

Fansene i Marienlyst

Seneste kamp
I onsdags var Brønshøj i aktion mod formstærke Hillerød. Her endte det hele med en pointdeling i Tingbjerg.

Hillerød startede kampen bedst og fik bragt sig foran efter 20 minutter, da Jonathan Witt fik skovlet en returbold i mål. Men inden 1. halvleg sluttede, fik Kevin udlignet, da han fik hovedet på Simon Sharifs præcise indlæg.

Brønshøj lagde pres på Hillerød i 2. halvleg, men det var gæsterne der kom på 2-1, da Lasse Spaniel via en Brønshøj-fod og overliggeren fik sendt bolden i mål. Hillerød havde chancer til flere mål, men i stedet for fik hvepsene igen udlignet. Kevin spillede Buch fri, og efter et træk, sendte Buch bolden over i det lange hjørne til slutstillingen 2-2.

Buch udligner til 2-2

Modstanderen
Fra 1935 til 1940 var Marienlyst en del af Danmarksturneringen, men måtte herefter vente indtil sæsonen 2011/12 før de var tilbage i divisioner, hvor de så har befundet sig lige siden.

I følge Brønshøj Boldklubs officielle statistik er det blevet til otte kampe mod Marienlyst. Her er det blevet til syv sejre og et enkelt nederlag med en målscore på 19-11. Det eneste nederlag mod fynboerne kom sidste gang, hvepsene gæstede Odense. Her endte det med et 1-4 nederlag.

Marienlyst-BB, 01.04.17 Supporterne

I sidste sæson var Marienlyst en del af oprykningsspillet, men de har haft det svært i denne sæson. De har slet ikke fundet melodien hjemme ved Marienlystcentret, hvor det er blevet til nederlag i samtlige syv hjemmekampe. På udebane har det været lidt bedre, hvor det er blevet til fire point.

Et af de fire point kom i deres seneste kamp, hvor det lykkedes fynboerne at få 1-1 mod formstærke Avarta. Inden da, havde Marienlyst tabte 11 kampe i træk.

Da de to hold mødtes i i starten af oktober, blev det til en 4-2 sejr til Brønshøj. Her var en af målscorerne for Marienlyst Mads Jørgensen. I kampen i morgen skal der ikke gives for meget plads til Jørgensen, da han har et giftigt spark.

03.10.18, BB-Marienlyst: Lassen scorer til 4-1

Spillested
Kampen spilles på kunstgræs ved Marienlystcentret i Odense, og ligger på Windelsvej 138. Hvis du ikke har mulighed for at finde derover på egen hånd, så synes vi, at man skal tilmelde sig supporternes bustur, hvor der stadig er ledige pladser.

Dommertrio
Kampen i morgen skal dømmes af Morten Bertelsen, og linjedommerne bliver Midhat Sulejmanovic og Mikael Jensen.