Optakt: Bundopgør

Avarta-Brønshøj
BK Avarta
1 - 1
0 - 1
Brønshøj Boldklub
31' Emil Vatani
41' Frederik Roepstorff
54' Jeffrey Ofori
68' Christian Thorup
77' Emil Thomsen
søn. 8. nov 2020

Inden kampen i dag, havde vi i 40 år aldrig tabt i de 13 udekampe mod Avarta i Espelunden. Vi fortsatte den ubesejret stime i dag, da det endte 1-1, men for pokker, hvor ville det havde været dejligt med en sejr. Emil Vatani scorede for os, mens Jeffrey Ofori lavede selvmål.

Der venter et bundopgør i morgen, når turen går til Rødovre, hvor vi skal møde Avarta. Både vi og Avarta har kun formået at hente en sejr i denne sæson, og vi ligger side om side med fem point, men vi er lige over dem i kraft af en bedre målscore.

Netop målscoreren er iøjnefaldende. Vi har formået at score 14 mål, men har også lukket 21 ind. Kigger vi Avarta, så har de blot fået fire mål, men har lukket 14 ind. Det vidner om et Avarta-hold, hvor defensiven er i fokus, men forhåbentligt kan vi knække dem.

Men det kræver hjælp fra Danmarks Smukkeste, så vi håber, at mange vil tage turen til Espelunden i morgen.

Ellers kan du følge med på Twitter, hvor vi livekommenterer kampen og så kan du også livestreame den via Ekstra Bladet, hvis du har et +abonnement.

Seneste kamp
Vi var så tæt på vores blot tredje sejr i 2020, da vi tog imod Hillerød sidste weekend. Men i kampens døende sekunder fik Hillerød udlignet.

Både vi og Hillerød havde nogle fine muligheder i 1. halvleg, men denne forblev målløs. Til gengæld skulle vi kun bruge 18-19 sekunder af 2. halvleg på at bringe os foran 1-0 ved Jonas Hemmingshøj. Vi trak os tilbage efter målet, og det så ud til, at vi skulle overleve Hillerøds pres. Men dybt inde i overtiden fik de udlignet til slutresultatet 1-1 ved Nikolaj Kristensen.

BB-Hillerød, 31.10.20 - Gæsterne har lige udlignet

Modstanderen
Det er blevet til 25 divisionskampe mod Avarta, hvor den første fandt sted i 3. division i 1980, hvor vi vandt 6-5. I alt er det blevet til 14 sejre, 9 uafgjorte og 2 nederlag mod Avarta.

Vi har aldrig tabt i de 13 divisionskampe vi har spillet mod Avarta på udebane. Her er det blevet til 8 sejre og 5 uafgjorte kampe. Men de tre seneste besøg er alle endt uafgjort. Vi håber selvfølgelig på, at vi forbliver ubesejret i Espelunden, og at vi endelig kan glæde os over tre point.

Mens vi har haft otte dage til at forberede os på kampen, så var Avarta ude i en opslidende pokalkamp mod FC København i midtugen. Her lagde Avarta friskt ud og scorede hurtigt i kampen ved Mads Walter. Men to scoringer af Viktor Fischer for FC København sikrede løverne sejren, også selvom Avarta fik en stor mulighed til sidst for at udligne.

Espelunden

Spillested
Kampen spilles i Espelunden, også kendt som Tømrermester Jim Jensens Park. Et navn den fik i starten af 2020. Selve idrætsanlægget er fra 1960’erne, hvor der er plads til 6.000 tilskuere, hvoraf 460 af dem er siddepladser.

Dommertrio
Kampen skal dømmes af Nicki Nordlund Hansen, som får hjælp på sidelinjerne af Sadaqat Khatak og Jonathan Nilton.