Optakt: Brug for en sejr

Brønshøj - Skovshoved, 03.10.20
Brønshøj Boldklub
1 - 1
0 - 1
Skovshoved
44' Nicklas Marloth
70' Aleksandar Lazarevic
lør. 3. okt 2020

Efter en lige 1. halvleg, var vi boldstyrende og chanceskabende i 2. halvleg og havde fortjent alle tre point, men måtte nøjes med det ene i 1-1 kampen hjemme mod Skovshoved. Ellers vil kampen også blive husket for, at Jonas Magnussen faldt hårdt til jorden, bankede hovedet ned i græsset og blev hentet af en ambulance i pausen.

Brønshøj - Skovshoved, plakat

Med tre nederlag i træk er der i den grad brug for en sejr i morgen mod Skovshoved, hvis vi skal væk fra bunden. Og samtidig tørster vi også efter den første hjemmesejr i ligaen siden den 9. november 2019.

Vi ved ellers godt, hvor målet står, da vi er det næstmest scorende hold i puljen med 11 kasser. Men vi har ikke været gode til at lukke ned i den anden, hvor vi har tilladt modstanderne at score 12 gange. Det er kun overgået af AB Tårnby og på omgangshøjde med Roskilde KFUM.

Tidligere i dag faldt der også lidt af en bombe, da Michael Madsen valgte at stoppe med øjeblikkelig virkning som cheftræner. Det giver en stor mental udfordring for Jamil Fearrington og Poul Olesen, der overtager roret, men vi føler os sikre på, at de kan klare det.

Har du ikke mulighed for at komme på stadion i morgen, så liveopdaterer vi som altid på Twitter og kampen livestreames via Ekstra Bladet - kan ses, hvis du har +abonnement.

Retningslinjer
Retningslinjerne for kampen kan læses her.

Der vil være plads til 400 tilskuere.

Adgang til kampen købes i indgangen. Prisen vil være 80 kr. pr. person uanset alder, og først-til-mølle-princippet gælder.

Thorup: Har været for svingende
Niels Bjørn Hansen har taget en snak med midtbanespilleren Christian Thorup om kampen mod Skovshoved i morgen og sæsonen indtil videre.

Christian Thorup
Midtbane 5
Christian Thorup

- Vi har sat barren højt, men vi har været for svingende med en sejr og fire nederlag. Vi vil gerne spille flot og underholdende fodbold, men jeg må sige, at vi ikke har fået nogen drømmestart. Der er tale om et rigtig godt hold, der gerne vil over stepperne, men alle bliver straffet, hvis der begås personlige fejl, siger Thorup.

Der skal som nævnt tidligere kigges et godt stykke tilbage efter en hjemmesejr, men Thorup tror på, at det kan lykkes i morgen.

- Vi har alle muligheder for at vinde den kamp. Vi skal over stepperne og spille vores spil, så vinder vi kampen og tager de tre point. Vi skal gøre Tingbjerg Ground til et uindtageligt fort, og det starter vi med i morgen, slutter midtbaneslideren.

Seneste kamp
Den stod på målfest, da vi gæstede Nykøbing FC sidste weekend.

Hjemmeholdet fik hurtigt bragt sig foran 1-0, men vi fik svaret igen ved Bayan Fenwick et kvarter senere. Desværre nåede falstringerne at score til både 2-1 og 3-1 inden pausen.

I 2. halvleg kom Nykøbing FC også på 4-1 og 5-1, inden vi fik reduceret to gange ved Aleksandar Lazarevic. I overtiden faldt kampens sidste scoring, da værternes Mathias Gehrt gjorde det til slutresultatet 6-3.

Modstanderen
Skovshoved kommer til Tingbjerg med en frisk sejr på 3-0 over AB Tårnby. Men ellers har det været noget blandet i de fem første runder, hvor det udover sejren i weekenden, er blevet til to uafgjorte kampe og to nederlag.

Vi har haft et godt tag på Skovshoved i de sidste fire indbyrdes opgør, hvor det er blevet til tre sejre og en uafgjort. I de sidste to hjemmekampe mod Skovserne har vi formået at holde nullet og samtidig tage en 1-0 sejr og en 6-0 sejr. Vi håber selvfølgelig på tredje hjemmesejr i træk over morgendagens gæster.

Karantæner
Vi må undvære midtbanespillere Lucas Petersen, der skal afsone sin anden karantænedag efter et rødt kort mod FA 2000.

Dommertrio
Manden med fløjten bliver Nicolai Mossing Madsen, og han får hjælp på sidelinjerne af Sadaqat Khatak og Mike Czuba.