Optakt: Bliver det point i Espelunden igen?

Vilfort med udspark
BK Avarta
45' Emil Wass
69' Jeffrey Ofori
72' Mads Walter
84' Victor Guldbrandsen
84' Jamil Fearrington
90' Emil Thomsen
søn. 11. aug 2019

For 13. gang kunne vi forlade Espelunden med point, men for filan hvor ville det have været rart med tre point i en kamp, hvor vi dominerede. Men bolden ville ikke ind, og derfor endte det 0-0 for 100. gang i en Brønshøj-divisionskamp.

I morgen står den på det 25. divisionsopgør mod Avarta, når vi gæster Espelunden. I 12 udekampe har vi aldrig tabt i Espelunden, den stime satser vi selvfølgelig på at udbygge til 13. Og mens vi har kunne holde en uges pause, så har Avarta været i aktion i Sydbank Pokalen i midtugen.

I Holbæk var Danmarks smukkeste med til at skabe en flot kulisse, og det håber vi også, at de er klar til at gøre i morgen.

Hvepse i Espelunden

Men kan du ikke komme til Espelunden i morgen, så bare rolig. Vi livekommenterer selvfølgelig på Twitter, som vi plejer. Og har du abonnement til minimum Ekstra Bladet+, så bliver kampen livestreamet via dette link. Men husk, at fodbold skal ses live.

Kasper Vilfort
Målmand 24
Kasper Vilfort

Vilfort: Niveauet er hævet
Vi har talt med målmand Kasper Vilfort om den øget konkurrrence i truppen, forventninger til Avarta-kampen og hvordan det var at starte sæsonen.

- Det er dejligt og være i gang igen. Vi går en spændende sæson i møde. Man kan mærke det syder og bobler i truppen og omkring klubben, siger Vilfort.

I sommerpausen er der kommet nye spillere ind, og det har skabt en øget konkurrence på stort set samtlige pladser. Noget, som også kan ses til træningen.

- Der er kommet endnu mere intensitet på til træningen, og niveauet er også blevet hævet. Det gør, at alle spillere hele tiden skal holde sig skarpe, og det skal man også meget gerne kunne se i kampene, fortsætter Kasper.

Efter et point i premierekampen ude mod Holbæk, regner Vilfort med at premiere-nerverne er væk, og at det bliver til en sejr i Espelunden.

- Jeg forventer, at vi går ud og giver alt, hvad vi har. Samtidig skal vi vise, at det vi leverede mod Holbæk ikke er vores niveau. Første kamp er altid noget særligt. Men nu er den spillet, så nu er det udover stepperne og vise, hvad vi står for. Jeg er også helt sikker på, at vi hiver de tre point hjem, hvis vi spiller op til det vi kan og arbejder for hinanden, slutter målmanden.

04.08.19, Holbæk-BB - Vilfort med flot aktion

Seneste kamp
Sidste søndag var vi som bekendt en tur til Holbæk, hvor deres nye sæson blev indviet. Her endte det 1-1 ude mod oprykkerne.

13 minutter var alt Danni König skulle bruge tilbage i sort og gult før han kom på tavlen. Dette skete da han headede Simon Richters præcise indlæg i kassen. Vi fortsætte med at skabe chancer, men ud af det blå fik Holbæk udlignet ved Mads Bobjerg Larsen, som snød offside-fælden.

2. halvleg var en lige affære, hvor begge hold havde chancerne til at komme yderligere på tavlen. Dog lykkedes det ikke for nogle af holdene, og det endte derfor med en pointdeling i premieren.

04.08.19, Holbæk-BB - jubel efter 1-0 målet

Modstanderen
Det er blevet til 24 divisionskampe mod Avarta, hvor udbyttet har været 14 sejre, 8 uafgjorte og 2 nederlag med en målscore på 45-31. Som nævnt tidligere har vi aldrig tabt en divisionskamp ude mod Avarta.

Sidste gang vi gæstede Espelunden blev det 2-2 i en kamp, med straffe, rødt kort og comeback. Jamil scorede 2 mål i 1. halvleg, hvor debutant og målmand Oliver Korch fik det rødt kort, da han som sidste mand nedlagde en Avarta-spiller. I 2. halvleg fik Avarta reduceret og i dommerens overtid fik de også udlignet til kampens slutresultat.

Avarta var en tur i Gentofte, hvor de spillede 1-1 ude mod HIK. De grønne kom foran 1-0 i starten af 2. halvleg, men tre minutter før tid fik HIK's nye spiller Jakob Skovgaard Larsen scoret til 1-1.

Derudover var Avarta også i aktion i midtugen, hvor de mødte Skovshoved i 1. runde af Sydbank Pokalen. Her stod det 2-2 med 9 minutter tilbage, men så indledte Avarta en slutspurt, hvor de scorede to mål og fik et rødt kort.

Espelunden

Spillested
Kampen spilles i Espelundens Idrætsanlæg, der ligger på adressen Korsdalsvej 100 i Rødovre. Det tager ca. 20 minutter at gå fra Brøndbyøster st. Ellers stopper linje 9A ca. 8 minutters gang fra Espelunden, mens linje 13 stopper næsten lige ved døren.

Dommertrio
Niels Haubo bliver manden med fløjten, mens Andreas Barnewitz og Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold vil være klar på sidelinjerne med flagene.