Optakt: AB - Brønshøj

58' Sebastian Lassen
90' Andreas Moos
lør. 31. okt 2015

12.074 dage, eller mere mundret lidt over 33 år, skulle der gå før Brønshøj endelig kunne glæde sig over en sejr på Gladsaxe Stadion, da Jabar Sharza blev matchvinder med sin scoring kort før pausen.

I efterårets næstsidste kamp går turen til Gladsaxe Stadion, hvor AB venter. En sejr her vil give Brønshøj et rigtig godt udgangspunkt, inden sidste rundes kamp, i bestræbelserne på at slutte i top 4.

Der venter uden tvivl en tæt kamp mellem hvepsene og uglerne, og det kan blive de små marginaler, der ender med at afgøre kampen, men kan Brønshøj få spillet på den sidste tredjedel til at lykkedes, så kan det hurtigt blive en sjov dag på den anden siden af mosen.

Mosemarch 2

Mosemarch
Der vil være et optaktsarrangement, der starter kl. 11.30, inden vi i samlet flok går gennnem mosen til kampen på Gladsaxe Stadion. Mere information her.

Tidligere opgør
Brønshøj har mødt AB 53 gange, hvor det er blevet til 10 sejre, 18 uafgjorte og 25 nederlag med en målscore på 60-107. Men selvom AB har den statistiske fordel, så har de seneste 10 kampe været utrolige tætte, og hvoraf hele 7 af opgørene er endt uafgjort.

AB-BB, 10.05.15 Jubel

Foto: Christian Haslund

Sidst Brønshøj gæstede Gladsaxe Stadion endte det ikke overraskende uafgjort efter et intenst mosederby.

1. halvleg bød på masser af chancer til begge hold, men det var AB, der først fik bolden i nettet, da Nichlas Rohde, lidt heldigt, fik bolden med sig og kunne bringe værterne foran 1-0. Brønshøj svarede dog hurtigt igen. Kasper Sørensen fik spillet bolden ud til Casper Henningsen, hvis indlæg fandt vej ind til Jakob Andreasen, der kunne heade sin første Brønshøj-scoring i mål. 2. halvleg var en chancefattig omgang, og de to hold spillede for 6. gang på 3 år 1-1.

Seneste kamp
Brønshøj mødte for tredje gang i sæsonen, HIK, men modsat de to første opgør, der begge endte med sejre, så var det HIK, der trak det længste strå i sidste runde.

BB-HIK=0-1 24-10-2015

Brønshøj havde bolden mest, men havde svært ved at omsætte spilovertaget til chancer. Hvepsene kom dog frem til en del indlæg, men de manglede ganske ikke kvalitet, og fandt sjældent en medspiller. Omvendt, så havde HIK topholdets held, da Nick Christensen 12 minutter før tid scorede kampens eneste mål. Cheftræner Jesper Hansen sagde da også efter kampen, at hvis Brønshøj kan omsætte det gode spil til mål, så skal der nok komme point på tavlen i de sidste to kampe.

Modstanderen
AB sikrede sig en plads i forårets oprykningsspil, da de, på udebane, slog Avarta 1-0, takket være topscorer Tobias Thomsens træffer 10 minutter før tid. Men det er et formstærkt AB-hold, der venter Brønshøj på lørdag, og uglerne har formået at hente 4 sejre i de sidste 5 kampe.

Karantæner
Brønshøj har igen Malte Kiilerich til rådighed efter overstået karantæne, men må undvære Nuri Mustafi, der skal afsone en spilledags karantæne, efter have modtaget et gult kort i kampen mod HIK.

AB's trup er karantænefri.

Dommeren
Jesper Dahl skal styre løjerne i lørdagens mosederby.

Spillested
Kampen spilles som bekendt på Gladsaxe Stadion, og har man ikke mulighed for at deltage i marchen gennem mosen, så kører linje 250S direkte ud til stadion.

Revanche til gode
Vi har talt med angriber Patrick Naundrup inden kampen mod AB på lørdag. En kamp, hvor Naundrup vender tilbage til sin tidligere hjemmebane.

- Som det er for vane, når AB og Brønshøj mødes, forventer jeg en intens kamp. Både på banen og tribunen. Vi har revanche til gode efter nederlaget på hjemmebane. En kamp jeg er sikker på, vi ikke havde tabt, hvis vi havde spillet 11 mod 11 i mere end de 3 minutter, som tilfældet var, siger Naundrup.

Brønshøj skal op på hesten igen efter sidste uges nederlag til HIK. En kamp, hvor puljens topscorer, Nick Christensen, blev forskellen mellem de to hold, og hvor Brønshøj ikke var skarpe nok på den sidste tredjedel af banen.

- Vi har i de sidste par kampe leveret nogle gode præstationer, og jeg synes, at vi er begyndt at lægge mere på kamp efter kamp. Vi har i bedste Brønshøj-manér løftet niveauet via fight, løbevilje og styrke i duel-spillet, og det gør, at vi er svære at score imod. På lørdag skal vi løfte spillet i den afsluttende fase. Det er, hvad vi mangler, før vores spil kulminerer. Vi skal have bolden i kassen, ligegyldigt hvordan det så ser ud, fortsætter Patrick.

BB-Herlufsholm, 01.09.15 Naundrup

Patrick Naundrup har siden sit skiftet til Brønshøj i sommerpausen spillet 13 kampe, hvor det indtil videre er blevet til 4 mål, men har tidligere tørnet ud for netop lørdagens modstander.

- Det bliver selvfølgelig sjovt for mig at træde ind på min gamle hjemmebane, hvor jeg har mange gode minder, bl.a. 2 gange overlevelse i 1. division i sidste spillerunde! Banen passer mig særdeles godt, fordi den både er lang og bred, så jeg har mulighed for at bruge min speed. Jeg håber, det resulterer i mål lørdag, om det bliver som målscorer eller som oplægger, er fuldstændig underordnet, vi skal bare fra Gladsaxe med 3 point!, slutter den høje angriber.

Vi håber, at se rigtig mange på lægterne i Gladsaxe, så holdet får den bedst mulige støtte, når de jagter den første sejr på Gladsaxe Stadion siden 1982 og de tre point.

AB-BB, 10.05.15 March