Oke Akpoveta til Brønshøj

Oke Akpoveta
Angreb 20
Oke Akpoveta

Brønshøj Boldklub har skrevet kontrakt med den 22-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta, kontrakten er gældende for 1½ år.

- Oke er et rigtig godt navn at få til Brønshøj og det er stor cadoau til klubben for han har kvaliteterne til både at blive en af divisionens helt store profiler og til at spille med på højeste niveau, fortæller Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen, der er rigtig glad for det lykkedes at få den offensive forstærkning på plads.

Oke Akpoveta har været med i alle træningskampene i opstarten og spillede senest hele kampen mod Hansa Rostock.

-Oke er frem for alt en hurtig spiller med en enorm offensiv power. Han kan klare sig selv på bolden, men han kan også kombinere og skabe rum til andre. Han har vist sig rigtig godt frem herude i den sidste uges tid, og virker som en spiller, som er klar til at tage et skridt mere i hans karriere, så derfor er jeg overbevist om, at Oke og Brønshøj er det rette match, siger cheftræner i Brønshøj Carit Falch.

Oke Akpoveta har tidligere spillet i Brøndby IF, Ravan Baku fra den bedste Aserbajdsjanske række og Warri Wolves i Nigeria.

-Oke har allerede en stor rutine fra topniveau, men han er jo stadig en ung mand med et stort perspektiv. Jeg glæder mig til at se Oke på sit topniveau. Når han kommer i den rette form, så bliver han helt sikkert en gevinst for holdet, forklarer cheftræner Carit Falch.