Offensivspiller til hvepsene

Adil Guendouri mod Frem

Adil Guendouri (tv.) i aktion mod Frem

Den 21-årige offensivspiller Adil Guendouri skifter fra Hvidovre til Brønshøj Boldklub.

- Adil er en gammel Brønshøj-dreng, som vi kender. Han er hurtig og udfordrende i sit spil og rigtig god mand mod mand, siger sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Adil skiftede til Hvidovres U19-hold i sommeren 2016, inden han blev rykket op i førsteholdstruppen i sommeren 2018.

- Han har spillet i Hvidovre et par sæsoner, og nu vil han prøve sig af i Brønshøj for at få gang i karrieren, og det vil vi hjælpe ham til hos hvepsene, slutter sportschefen.

Adil har været med i samtlige fire træningskampe, som vi har spillet indtil videre. Bl.a. fremtvang han et straffe i træningskampen mod Slagelse.

Den endelige trup vil blive offentliggjort på mandag. På mandag den 17. august kl. 18 møder vi også Skovshoved i en træningskamp.